Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mp4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mp4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Hani View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mp4
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 23:36
Vidim da i drugi imaju sličnih problema pa pomozite mi. Pomoću vas sam riješio zagonetku sa .bin fileovima sa Daemon Tools. Imam film u .mp4 formatu i ni Daemon Tools ni ništa drugo ga ne učita. Ima li tko kakvu ideju?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 00:51
Pa da, ti dođeš samo kad ti nešto treba!!!! Šalim se , naravno!

Nego, mp4 je film rađen uz pomoć MPEG4 kompresije i puštaće ti ga bilo koji player(!!!!), osim u slučaju da nije neki fake fajl....
Probaj sa Media Player Clasic, VLC Player, ViPlay, ...

A naravno, uvek možeš konvertovati taj fajl u obični .avi....
Na vrh
Hani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 15:57
Učitam ga u VLC playeru. To je ok. Ali kako da ga prebacim u avi? Imam neki Alive video converter. Ako mu stavim da ga konvertira u avi ispadne mi avi ali prilikom učitavanja u bs player napiše da je nepoznati format .FMP4 i čita samo zvuk. Kako da dobijem avi. Unaprijed se zahvaljujem. Sorry, ali još sam početnik
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 16:29
Pa čuj, najbolje ti je da upotrebiš program VirtualDub. Jeste on malo složeniji, ali će ti NAJBOLJE odraditi posao. Ajde javi mi se na PM, ako budeš imao problema, pa da ti pošaljem malo uputstvo.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 21:16
ja koristim ImTOO Mpeg Converter ili Total Video Converter i rade super!
Nadi neki torrent za skinuti te programe, jer ako ih skidas direkt
sa stranica, morati ces se onda zajebavati i sa trazenjem cracka ili cd-keya,
a u torrentima imas sve lijepo spakirano.

Usput, jel zna tko neki dobar program za convert iz .swf filea u .mpeg ili .avi?
Convertiram Burtonovog Stainboya u .mpeg, ali nece zadnju epizodu.
Neki prijedlog?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.