Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jedno pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jedno pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jedno pitanje
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 15:22
Molim vas,da li postoji mogućnost kada skinem jedan win.rar otvorit ga i pogledati kvalitetu slike,jer mi je bad skinut 7-8 komada ,a ničemu ne služi.Hvala
texas
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 17:09
Originalno postovano od strane texas texas piše:

Molim vas,da li postoji mogućnost kada skinem jedan win.rar otvorit ga i pogledati kvalitetu slike,jer mi je bad skinut 7-8 komada ,a ničemu ne služi.Hvala

Naravno da moze kolega. Mislim da je o tome pisano i ovde na forumu, ali me mrzi da trazim. Umesto toga cu ti sa copy/paste ispisati sa jednog drugog foruma kako se to radi. Pa evo:

1. NACIN

Ukoliko imate linkove ka izdeljenom .rar fajlu a niste sigurni za kvalitet filma, moguce je proveriti ga na osnovu samo prvog dela. Evo i kako:

1. Pokrenuti Total Commander
2. Otvoriti taj prvi deo u njemu
3. Pokrenuti kopiranje filma (F5 ili prevlacenjem u drugi panel)
4. Posle nekoliko procenata Total Commander ce prijaviti kako nedostaju drugi delovi
5. Umesto da se klikne Cancel, sto bi dovelo do brisanja zapocetog raspakovanog fajla, preci na korak 6. :)
6. Pokrenuti Task Manager (Ctrl + Shift + Esc ili desni klik na Taskbar pa Task Manager)
7. U Task Manager-u, tab Processes, u listi selektovati TOTALCMD.EXE i kliknuti na End proces a zatim i potvrditi *
8. U onom folderu u koji ste poceli kopiranje iz arhive nalazi se pocetni deo filma koji se moze otvoriti u vecini player-a (Media player classic provereno radi)

*Ukoliko ima vise komada, pravi se moze naci tako sto se odabere tab Applications pa na osnovu naslova nadje odgovarajuca instanca TC-a na koju se klikne desnim tasterom a zatim u meniju na "Go to process"

2. NACIN

Idete na prvi rar(part) , kliknete extract files , kad otvori WinRAR otkacite "Keep Broken Files" pustite da raspakuje , kad prijavi gresku stisnite cancel , pa Cloes i to je to , napravljen je folder sa tim delom i pustite film.

Tekstovi preuzeti sa projectdb.org ,,, Nadam se kolega da ce ti makar malo pomoci!

Edit: I jos nesto bih dodao. Ako nemas ''VLC Player'' da ga obavezno nabavis jer on pusta sve zivo. Pozdrav!

Ažurirao Dr Koks - 15.Kolovoz/Aug.2007 u 17:11
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 17:49
Hvala puno na iscrpnom odgovoru
texas
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 00:20
Eh, Dr Koks, pa kakav bi mi to filmski forum bili da nemamo svakojakih uputstava u vezi software-a za puštanje/gledanje/konvertovanje.... filmova.smile42

Evo teme:
http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13223&PN=1
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 02:24
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Eh, Dr Koks, pa kakav bi mi to filmski forum bili da nemamo svakojakih uputstava u vezi software-a za puštanje/gledanje/konvertovanje.... filmova.smile42

Evo teme:
http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13223&PN=1

Ma znam, uostalom i rekoh da je negde o tome pisano ali me mrzelo da trazim, a ovaj tekst sam imao sredjen kod sebe na racunaru. I to jedva nadjoh negde u folderu sa pesmama Zeljka Joksimovica.

LOL LOL LOL LOL LOL
LOL
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 10:54
Probao sam drugi način i dobio sam folder sa avi.formatom ,međutim koji god program sam pokrenuo winamp,VLc ,nisam mogao pokrenut i9 vidjeti sliku.
texas
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 11:31
WINAMP sluzi i sluzice za muziku, a gledati film iz njega je..... CISTA LUDOST.
Ne znam zasto VLC nece da ti pusti, on bi trebao da pusta fajlove koji nisu kompletni. Predji na Media Player Classic ili na Viplayer ili BSPlayer.

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 11:38
Da slazem se sa kolegom, VLC MORA da pusti taj file ,,, meni je uvek radilo ,,,
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 16:02
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

I to jedva nadjoh negde u folderu sa pesmama Zeljka Joksimovica.

LOL LOL LOL LOL LOL
LOL

Je*o te Željo Joksimović LOLLOLLOLLOL

Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Predji na Media Player Classic
smile103
ZA BROKEN FILE nema boljeg... Jedino što možda nećeš moći da premotavaš film unapred....
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:58
Pa ja nisam probao. Ali ima opcija u MPC. Options-Tweaks-
Use the WM ASF reader. ISKLJUCIS je i onda ce ti navodno raditi pretrazivanje nekompletnog avi fajla.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:08
Da, mada to nekad radi , nekad ne.... Meni je to isključeno i kažem, u većem broju slučajeva mi pravi probleme, "kockasti" sliku, muti je, pa mu treba vremena da je ispravi ili je skroz ukoči....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.