Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi iz više delova!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi iz više delova!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
papricica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papricica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi iz više delova!
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 18:55
Šta mislite od deljenju filmova na više delova, nekada se to radilo iz opravdanih razloga kako bi se sačuvao što veći kvalitet, međutim sada kada skoro svako ima DVD player ili DVD-RW, i jeftine diskove to je potpuno nepotrebno.

Pre koji dan poslao sam jednom preprodavcu titlove za spidermana 3 iz jednog dela, on mi je odgovorio da namerno deli filmove.... šta mislite zašto. (poruka za iste: ako hoćete više da zaradite, hitove odmah prodavajte po većoj ceni, ovako uništite film i još varate kupce).

Da li vas nervira kada u sred filma dodje do prekida, pa morate da palite drugi ili ne daj bože treći i četvrti deo, o ubacivanju i izbacivanju diskova da ne pričam. Angry

Ažurirao papricica - 21.Svibanj/May.2007 u 18:56
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 19:52
Da ali s druge strane film koji traje tri ili vise sati logicno je podeliti na dva dela...da bi se sacuvao kvalitet slike...ili npr. filmovi LOTR 1,2,3 koji traju skoro tri i po sata ili vise ako su produzene verzije logicna je podela na dva ili tri dela....eto to je moje misljenjeBig smile......
Mada iskreno ne volim kada usred neke super scene dodje do prekida filma i kada moras da stavis drugi disk.........

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 20:22
Slazem se... A i sto se kratkotrajnijih filmova tice ne smeta mi dokle god ne unistava kvalitet. Mada slazem se da poprilicno smara kada kupis na ulici 6 u 1, a ono 3 filma na 2cd :) posebno jos ako su bioskop, jer cemu deljenje kada je slika svejedno losa..
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 20:59
Neki filmovi moraju zbog duzine trajanja da se dele na 2 ili vise diskova, ali u zadnje vreme kad ripujem neki film na 2cd ja ostavim da mi bude 1avi fajl jer ih sve rezem na dvd tako da nema potrebe za vise diskova

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 21:32
Uvek ostavljam da mi bude jedan fajl od 1400mb (manje vise), mnogo je lakse za gledanje a i za srednjivanje titla.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.