Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The God Who Wasn't There (POMOC)!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The God Who Wasn't There (POMOC)!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Brown_Acid View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brown_Acid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The God Who Wasn't There (POMOC)!!
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 03:46
Treba mi titl za ovaj dokumentarac:

The God Who Wasn't There

Pretrazio sam cijeli net i nikako da nađem..nasao sam samo jedan slovenski..no tko uopce razumje slovenski??
Molim vas, ako tko ima srpski/bosanski/hrvatski titl, ako ga moze postati tu ili mi poslati na mail?
Bio bi vam zahvalan..lijep pozdrav!
Na vrh
Brown_Acid View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brown_Acid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 13:48
Nitko??
Na vrh
drsrek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drsrek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 17:50
Brown_Acid našao sam titlove(srpski) za tvoj film i podigao ih.

Pozdrav !!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 17:55
drsrek, taj titl srpski je uploadao klaki prije neki dan.
Na vrh
drsrek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drsrek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 18:04
moja greška izvinjavam se
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 18:47
Proverite prvo da li ima prevoda već postavljenog, pa tek onda upload-ujte.
drsrek, u svakom slučaju bravo za trud, samo tako nastavi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.