Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BELI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BELI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BELI
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:42

Ova je tema namenjena iskljucivo tome  da vidimo da li je BELI  trebao biti banovan i zasto je banovan.

Hajde da vidimo.

Ovo je jedan citat (iz pp-a; ne bi bilo fer da kazem iz cijih poruka)

Citiraj Ja ti sacuvao, posto rekoh sigurno ce ga neko obrisat,
a ovo moras da vidis kako im covek lepo reko

TITLOVI, LAZI I ZAMAZIVANJE OCIJU

Originally posted by darije

JAVNO KAZEM SVIMA: PRICE KOJE POCESE DA KRUZE DA JE NEKO OD ADMINA ILI MODERA NEKOGA SAVETOVAO DA CUVA PREVODE IZ OVOG ILI ONOG RAZLOGA MOZETE SLOBODNO DA ZABORAVITE!!!!NEOSNOVANE I NEARGUMENTOVANE TVRDNJE SU TRACEVI I NISTA VISE. NA TU TEMU STAVLJAM TACKU. SVAKO VRACANJE NA NJU NOSI SA SOBOM POSLEDICU - KLASICAN BAN. MISLIM DA SAM BIO DOVOLJNO JASAN.
POZDRAV SVIMA!!!

Ako ga nije savetovao, JEDAN OD ADMINA, a on JAVNO napisao da ga JESTE SAVETOVAO, nismo mogli svi, koliko god nas ima, ne UOCITI PRESTUP, a iza UOCENOG PRESTUPA (citiram darija) SLEDE SANKCIJE. U slucaju usera MICHKA SANKCIJE su IZOSTALE. Kaznjeni su oni koji su PRESTUP UOCILI!
ERGO, TVRDNJE SU OSNOVANE I ARGUMENTOVANE! TACKU CES STAVITI BANOVANJEM CLANA KOJI JE LANSIRAO TAKOZVANU ''LAZ''!

PA TKO PRAVI SRANJA, PIZDA LI VAM MATERINA KRVAVA??????????????????????????????????

Zbog navodjenja tudjih reci korisnik BELI  je banovan. Da li vi smatrate da je to ok?    Mozda je trebalo da se precuti  i   predje   preko ovako dobro  uradjenog odgovora -covek je ocigledno pravnik-(?)   ili da menjam necije reci?  Da ih izvrcem?  Kada smo kod toga, zanimljivo je i to sto postoji mogucnost da je zadnja recenica DODANA  upravo da bi korisnik BELI  bio diskreditovan  ili cak stavise,  BANOVAN???  Moguce.  Ali ja necu reci javno ko mi je ovo poslao.
PITAM javno, da li je taj post zaista bio takav, jer ja nisam stigao da ga vidim pre brisanja. Darije ili neko drugi ga je na vreme sklonio (obrisao).

Razlog drugi nije taj sto sam vec imao zuti karton vec pp u kojoj, na dnu, pisem :

" I da, drago mi je zbog rezultata tekme" 

Da pojasnim, partizan je izgubio po ko zna koji put, a darije je zagrizeni partizanovac.  To je bila kap koja je prelila casu.

Nakon toga dobio sam poruku:

Zbog licne uvrede dobijas ban!!!

On sada trazi da se izvninim.  Za sta? Za tudje reci? Nije mi na kraj pameti da to cinim.
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:55
Nije dodano ništa, ja sam bio tu kad je postano. Tako je izgledao tekst.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:58

Znaci, to je ceo jedan post.  A sad bih ja pitao g. darija zasto me optuzuje za ove zadnje reci.  Kaze da sam ja psovao po forumu.
A darije?????????????????????????????????????
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 03:05

Znam  da  mnogi  od vas  sada citate  ovu   temu  ali   jednostavno  ne   smete  da odgovorite.
Zasto? Pa ako je mene banovao, i vas ce.  Zato ja kazem, UPRAVA NAPOLJE

(Ogranicavam se na jednog clana uprave, sam ce se prepoznati)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 03:18
Originalno postovano od strane useri useri piše:

...vec pp u kojoj, na dnu, pisem :

" I da, drago mi je zbog rezultata tekme" 

Da pojasnim, partizan je izgubio po ko zna koji put, a darije je zagrizeni partizanovac.  To je bila kap koja je prelila casu.

Beli, smešan si mi!!!! A i malo te žalim!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 03:24

Zalim i ja partizan.  Ovde imam tri komsije koji su najpre krenuli iz lokalnog kluba za vece klubove,  pa u ZVEZDU, pa u inostranstvo.
Partizan zaobilaze u sirokom luku.

(Najsveziji primer je Lukovic-sad igra u Italiji)

Ažurirao useri - 22.Travanj/Apr.2007 u 03:32
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:29
Koja ste vi djeca, uskoro ce poceti svadje moj je tata jaci od tvog LOL
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:40
sta lupas bzv,da ti je BAN dodijeljen zbog tog gore navedenog(partizan).ma jebo te partizan.BAN si dobio jel si bio opomenut i zuti si dobio da vise nema pisanja na topicu gdje se traze titlovi,al ti se pravio da nevidis i dalje si nastavio pisat i zajebavat,svi su prestali samo si ti dalje nastavio.Napadas darija bzv on te je i vratio zadnji put  kad si dobio BAN(njemu mozes zahvalit za prosli put) ,al ovaj ti ja put kazem da te nece nitko vratiti ako tako nastavis,niti darije a ni nikola.a ako jos neznas zasto si dobio BAN,pa sta ja da ti radim lega,nemozes uvijek samo napadati bez razloga nekog

Ažurirao dejan-sl - 22.Travanj/Apr.2007 u 11:51
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:42
Ma ova tema uopće nema smisla i darije trebao si ju odmah zatvorit!

@useri budi sretan ako sada ne dobiješ ban jer ovo je prozivanje administratora, a očito ni pravila nisi pročitao, tko god da se krio pod tim nickom!

Ova tema ide pod lock, a svaka iduća tema u tom kontekstu prozivanja moderatora i administratora će biti ne samo lock nego i ban....mislim da se kolega darije i deky slažu!

Što vi mislite ljudi, ako ste navikli do sada se ponašati na forumu kako hoćete i kad je odjednom netko odlučio početi provoditi pravila ovog foruma, da ćete i dalje provoditi ovakvu vrstu primitivluka....
pravila su jednaka za SVE bez obzira na staž na forumu ili broj postova, i ban će dobiti svatko tko ga zasluži, a BELOM je već previše puta bilo progledano kroz prste, a toga više neće biti....

LOCK
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.