Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šta kad DVD ne može na kompu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šta kad DVD ne može na kompu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Šta kad DVD ne može na kompu
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 12:45
da se pusti a može na DVD plejeru Ouch
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 12:49
jesi li probao sa bad copy i CIA da ga iskopiras?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 14:29
Jel možeš da ga iskopiraš na HDD ili ne?
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 15:07

ne možeš gedati film na kompu

ne možeš pokrenuti film... a može se gledati na plejeru (gledao moj prijatelj i kopirao mi a opet se ne može gledati na kompu)

children of men je film
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:04
MA JEL GA MOŽEŠ TI KOPIRATI??????
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:13
nisam ni pokušavao
ali mi je prijatelj snimio s DVDa koji se nije isto tako mogao gledati na kompu

dakle kao da sam ga ja kopirao :D:D:D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:18
Ajde probaj!!!! Kopiraj na svoj HDD.

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:41
nemam prostora :D

šta misliš na neku grešku CRC?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 20:46
E pa oslobodi HDD pa probaj....
I ako neće, odnesi kod nekog trećeg(ne drugog), pa probaj tamo da iskopiraš i ponovo narežeš....
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:18

Zagreban disk po ivici, garant.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 23:11

ljudi BA

jel vam jasno

prijatelj dobio film...  koji se nije mogao gledati na kompu i sebi je iskopirao... a disk vratio rodjaku

meni rekao i ja zazelio film

i on meni snimio taj film

prije nego je meni snimio rekao mi je da ne moze gledati na kompu a moze presnimiti

dakle on je meni PRESNIMIO na NOVI SONY disk

ostecenja i ostalo je iskljuceno...

dakle meni je kopiran film koji se ne moze gledati na kompu a i prije kopiranja prijateljeva kopija nije bila gledljiva na KOMPU
neće da pokrene film...

mene samo zanima sto se ne moze gledati a moze kppirati :D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 23:21
I ti meni nikako da odgovoriš: MOŽE LI SE TAJ (#$%&*) FILM KOPIRATI NA HDD ILI NE????!!!!!!Angry
To što ti ga je drugar iskopirao na drugi disk, ne znači ništa, jer može i "on the fly" pa je upotreba HDD isključena.
Da li možeš da vidiš koja je ekstenzija u pitanju? A codec-i, ako je DivX film, pošto nisi naglasio...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 23:28
ma ne smijem da brišem sada neke stvari dok ih ne pogledam :D

100% sam siguran da prijatelj prvo šrinkuje na disk pa onda snima na DVD
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 23:56
E onda je najverovatnije softverski problem i sigurno se da rešiti.... (mada, recimo: meni lik nareže disk;kod njega radi lepo a nigde drugde neće. Njegov rezač je pri kraju karijere i nareže kako nareže, tako da samo "on" može da "pročita"...)
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 00:11
Ja mislim da ti dvd snimac ima problema s tim dvd medijima.Kod mene pionir slabo citao princo dvd-ove, naravno tako i sa snimanjem sam imao problema.Nego prepozna li uopste format????Kod mene je u tom slucaju izbacivao da je prazan dvd i onda bi otisao kod nekog drugog i presnimio ga :)
Desava se i najboljim
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 00:44
garfilede te probleme imam i ja sa mojim starim rezacem. Neke cita neke ne ali zato jos uvek dobor reze

Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 01:11

To bi trebalo da znaci da ce mu ubrzo kraj :) Kod mene je ispocetka sve citao i przio, a nakon nekog vremena poceli su ti problemi... Onda sam ga prodao i uzeo novi :)

Desava se i najboljim
Na vrh
bsmajgel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bsmajgel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 16:22
   probaj da programom FreeDVD redion i CSS najvjerojatnije je zaštićen

Pozdrav
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 18:33
pa da je zaštićen ne bi se mogao kopirati :D
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 22:33

Nemoj tako :) Ubijas ljude u pojam.Trebao si to malo ono ... vidim ja da si ti novi i da ti kopiranje nija jaca strana... ., a ne tako direktno :)

Desava se i najboljim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.