Server Error in Forum Application
An error has occurred while writing to the database.
Please contact the Forum Administrator.

Support Error Code:- err_SQLServer_getSessionData()_save_new_session_data
File Name:- functions_session_data.asp
Forum Version:- 11.01

Error details:-
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK__tblSession__26EFBBC6'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.tblSession'. The duplicate key value is (73216664d4ed97a346f483bbfad4z46186,7978472222).

Pomoć pri skidanju nekih filmova sa neta - Titlovi.com forum
Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć pri skidanju nekih filmova sa neta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć pri skidanju nekih filmova sa neta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć pri skidanju nekih filmova sa neta
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 21:51
Pozdrav svima
Evo ovako ide problem: kolega je uveo super brzi internet gdje se mogu skidati filmovi, kako se moja kolekcija temelji samo na razmjeni, i kako živim u pripizdinskom djelu grada gdje smo prošle godine tek dobili asfalt, (da, da samo se čudite) a o uvođenju ne znam točno kako se piše onog interneta koji možeš neograničeno skidati ja bih trebao pomoć.

ZAmolio bih tog lika da mi skine par filmova sa neta, a vas sve forumaše molim kako da mu ja to objasnim i kako se radi, on ima Internet sa bezograničenim skidanjem, da li trebaju linkovi, i sl, da mi malo pojasnite.
Riječ je o filmovima:

PIT AND THE PENDULUM (ali ne onaj sa Vicnetom Priceom, već od Stuarta Gordona)
AIRPORT (1970)
AIRPORT 1975
AIRPORT '77
AIRPORT... CONCORDE 1979
DARK HALF (Stephen King & Romero - obećavajući tandem Smile)
METEOR 
FIDO

I crtić Duffy Duck QUACKBUSTERS

Svaki savjet je dobrodošao, svima hvala. 
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 00:28
Za neke od tih filmova mogu da ti posaljem linkove/torrent na pm ako zelis?
Na vrh
DYLANDOG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DYLANDOG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 02:51
ma torrente je lako naci....just google it for the name of god....^.^
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 10:23
Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

Ovo neces sigurno naci, ja sam cijeli internert pretrazio i nista...
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 10:31
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

Ovo neces sigurno naci, ja sam cijeli internert pretrazio i nista...

nevjerovatno postoji dosta filmova kultnih koji se ne mogu naci preko netaOuch ja sam trazio intruder (1989) i nisam ga mogao nigdje naci! pa koristim ovu priliku ako neko posjeduje ovaj film pa da neka razmjena padne..

p.s. jesi ti onaj rodman koji je meni na jednom forumu objasnjavao skidanje sa emula - ako jesi pozz prijatelju
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 14:28
Silvvvy, ja sam ti posalo PM još jučer, ništa ne odgovaraš... čekam tvoju pomoć i hvala unaprijed SmileSmile
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 16:51
poslala.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:18
ja imam neki intruder iz 1989.

i na emuli sam nasao

Duffy Duck QUACKBUSTERS

3 filea od 800 1000 i 2100 MB

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:36
al nijedan od ta tri fajla nece downloadati vise od 50 mb...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:47
paaaa ja sam na jedan film cekao skoro pola godine... naravno da vam emula treba biti nonstop ukljucena...

i trebate pokusati naci FORUM ili stranicu odakle je film prvenstveno nakacen i tamo moliti za reshare...

Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 10:12
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ja imam neki intruder iz 1989.

i na emuli sam nasao

Duffy Duck QUACKBUSTERS

3 filea od 800 1000 i 2100 MB

nema, ima trailer i to ugasen ako imas ti reci o cemu se radi i ja cu ti odmah reci jel to taj - vjerovatno je, posto je i godina ista

Ažurirao undying - 16.Travanj/Apr.2007 u 10:12
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 17:20
komunjara ima vjerovatno taj koji ti trazis di glume sam raimi, bruce cambell a reziser je njihov frend scott spiegel
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 19:00
Originalno postovano od strane superman78 superman78 piše:

komunjara ima vjerovatno taj koji ti trazis di glume sam raimi, bruce cambell a reziser je njihov frend scott spiegel

upravo taj trazim! trazim ga preko kompa vec sigurno godinu dana i preko torenta i preko emule i nikako da nadjem jebeni film!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,969 sekundi.