Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Love & Basketball (2000) titl?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Love & Basketball (2000) titl?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzgi7 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzgi7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Love & Basketball (2000) titl?
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 01:58
stvarno se izvinjavam sto pisem van teme filmovi pre 2005 godine, ali mislim da je predugacka, ima 11 strana. Mislim da bi moglo to malo bolje da se podeli. makar na po 5 godina ili 3.

meni treba titl za film:
Love & Basketball (2000).
nisam nigde nasao ni engleski titl, ako neko ima moze i eng.

Hvala! Pozdrav!

mozete mi poslati na m@il
dzigi7@yahoo.com

e ljudi treba mi za jos jedan
Pretty Woman DvDrip Xvid Delta (1990)

nasao sam titlove na sajtu ali ni jedan ne odgovara, menjao sam im fps i sve sto ide uz to, podesim pocetak i kraj ali ono izmedju ne ide kako treba.
prva recenica pocinje u 00:00:19 a zadnja u 02:01:33.

ako neko ima bas za ovaj rip neka posalje na m@il ili neka uploaduje.

Hvala unapred.
Na vrh
dzgi7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzgi7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 21:27
Nasao sam i uploadovao na sajt engleske titlove za ova dva filma,
neznam dalju proceduru ali valjda ce administrator da ih okaci.

Pozdrav.

Mozete da obrisete ovu temu 
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 23:10
Originalno postovano od strane dzgi7 dzgi7 piše:

stvarno se izvinjavam sto pisem van teme filmovi pre 2005 godine, ali mislim da je predugacka, ima 11 strana. Mislim da bi moglo to malo bolje da se podeli. makar na po 5 godina ili 3.

ti nema potrebe da citas svih 11 stranica. Prvo vidis da li ima prevod na sajtu ako ne procitas prvu stranicu topica tj onaj post gde je spisak filmova za koje nema prevod, proveris da li je neko pre tebe mozda isto trazio taj prevod, ako ga nema onda odes na zadnju str i kazes meni trebaju ti i ti prevodi i tacka

a ovo za deljenje jos po godinama za sada nece biti, nek ostane kako vec jeste

Na vrh
dzgi7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzgi7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 01:46
o.k. hvala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.