Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ime jednog filma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ime jednog filma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mad Mike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ime jednog filma
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 19:58
u filmu se radi ovak. nađu nekog lika i onda izvode neke eksperimente na njemu da ga "pojačaju" tj njegove mišiće daju mu svakojake steroide. a mislim da je lik bio spavao i onda se jednom probudi i mora jest samo mozgove (lol). to di oni rade tom liku je ukopano u neku planinu i mogu uć samo likovi koji rade tamo, morali su staviti ruke na neko sranje da im očita otiske i onda tek uđu. i onda taj lik ubija ove kaj rade tamo a jos dva lika i ženska oće izać van al ne uspijevaju kad ih ovaj proganja, jedan lik je stariji ( valjda tata od jednog mlađeg lika i te ženske) i samo tata može otvorit vrata da izađu van. lik koji ih progranja onesvjesti tatu () a sin i kćer misle da je mrtav a kako bi izašli van trebaju njegovu ruku i taman kad su mu išli pucat u ruku da je otkinu on se probudi i nekako izađu van i uđu u avion ali i lik koji ih proganja, mislim da je ušao u avion i tak ni se fajtaju i lik koji ih je proganjao ispade iz aviona ali ne pogine, ovi misle da je crko i kraj (valjda)

malo debilno objašnjeno al ajd.

ako itko zna, neznam ni tko glumi ni niš samo se sjećam toga gore.
je*ač na baterije
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 13:58
up
je*ač na baterije
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 16:39
outpost (valjda je bunker??? bio prijevod u videotekama)? iz devedesetih. lance henriksen glumi znanstvenika, radi se u nekom tajnom bunkeru u pustinji koji je vlasništvo nekakve kompanije ili šta već. mislim da su s njim bili sin, kćer i dečko od kćeri. tog lika na kojem su vršili eksperimente su zvali tor. henriksen je cool lik koji želi pomoći toru, dok drugi znanstvenik želi od njega napravit supervojnika. bio je neki kratki spoj u toj bazi i tor je popizdio i počeo ubijat, a taj zločesti doktor je zatvorio bazu da nitko ne pobjegne. eto tako nekako. jel možda taj?
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 17:25
google malo znao o tom filmu the outpost. nađe samo na imdb-u ali se nemogu sjetit jel to taj kad nema baš slika. a film sam gledao davno dobro da sam se išta sjetio. hvala budem pokušao nać još informacija
je*ač na baterije
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.