Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - T:National Geographic dokumentarce
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

T:National Geographic dokumentarce

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: T:National Geographic dokumentarce
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 12:29

Dakle,trazim sve sto je izaslo od NG sinhronizovano i kompresovano u DivX format ...Razmena u okviru Srbije.Javite se na pm da se dogovorimo

Katalog dokumentaraca mozete skinuti sa http://www.sendspace.com/file/twtz09 ,za filmove,koncerte i ostalo se javite na pm.

Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 20:12
Vidim da si se i ti bacija u potragu za izdanjima dokumentaraca iz jutarnjeg ali na divixu.. Ja sam odavno dignuo ruke od toga..
Ali imam drugu shemu, uzeo sam pretplatu na neke dok programe medu kojima su i disovery, nationa, history chanal itd.. I sve sa hr titlom..
Pa evo nesto za sada sta sam snimao na recorder i copy na dvd.. Kvaliteta slike za 5 !
Sve ima hr.titl

DRUGA STRANA SUEZA dok . History chanal ( prica o tome kako je vlada velike britanija odlucila napast arapsku drzavu , kako je britanija namjerno zaobisla UN i kako je britanski premjer namjerno uveo zemlju u rat zbog nafte )

TAJNE KOREJSKOG RATA dok. History chanal ( skrivena prica o americkim napadima na korejske izbjeglice tjekom korejskog rata ,svi arhivski snimci snimljeni su tjekom rata ))

DIOKLECIJAN dok. Histoy chanal. ( povjesna prica, biografija o rimskom imperatoru caru Dioklecijanu )

IZRADIVACI KARATA Dok. History chanal ( zemljovid moze biti najmocnije oruzje protiv neprijatelja ,svaki ucrtani detalj moze bit prevaga na bojisnici , precizno nacrtani zemljovidi kljucni su u planiranju i napadima i obrani . prikupljanje tih podataka naporan je i opasan posao koji zahtjeva zavlacenje duboko izad neprijateljskih linija a i same ljudske zrtve ! Ratne karte 2 sv rata, francuske obale, iskrcavanje na normandiju itd... )

TAJNE FARAONA ( blue lotus ) dok History chanal

MAGLA RATA Mc Namara

ZLATO LUKA

VASCO DE GAMA

SFINGE

THE LAST YUGOSLAVIAN FOOTBAL TEAM

CRVENA ZVEZDA PRVAK SVETA

NEBO IZNAD PACIFIKA !   national geographic dok. ( 2 sv. rat , zracne borbe iznad pacifica )

UGRIZ ZMIJE nat.geographic dok.

POMPEJI   nat.geographic dok.     

KURSK 2 verzija.    history chanal dok.

A . C . A . B
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 18:54
Ma imaju to ljudi ,video sam na par mesta ...mozda nemaju sve sto je izaslo od NG ali ima ih bar  10-15 komada ...
Imam i ja NG,History,Discovery , ali nemam kad gledati , a i nemam na sto snimiti , pa mi ovako ostaje jedina sansa ...
A trade-ao bi se sa tobom , samo sto ti ja nikako vise nemogu poslati cd,dvd iz Srbije , cak su ukinuli i ono sto je ranije bilo da mozes poslati 1cd bez carine ...jga
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 22:25

Ma  koja je to sad shema ??    Evo, prvi put cujem..  Sta, znaci nikako se ne moze tradeat u srbiju ?? 

A . C . A . B
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 20:05
moze, ali zavisi od poste i sluzbenika

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 14:18
Ma sto kaze Veder moze, ali sto se mog iskustvo tice , ono je bilo surovo, obigrao' sam 20ak sto vecih sto manjih posti, cak i na najvecoj periferiji grada , i nisam nasao takve poste i sluzbenika ...na kraju sam zavrsio u samoj carini ;)... i to je bilo jos pre godinu dana,mogu zamisliti kakvo je danas stanje ....
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 14:38
dodji na banovo brdo i nema nikakvih problema
mada mene vec znaju i ne pitaju mi vise sta je u koverti

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.