| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
T:National Geographic dokumentarce |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 13.Svibanj/May.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: T:National Geographic dokumentarceObjavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 12:29 |
|
Dakle,trazim sve sto je izaslo od NG sinhronizovano i kompresovano u DivX format ...Razmena u okviru Srbije.Javite se na pm da se dogovorimo Katalog dokumentaraca mozete skinuti sa http://www.sendspace.com/file/twtz09 ,za filmove,koncerte i ostalo se javite na pm. |
|
![]() |
|
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 20:12 |
|
Vidim da si se i ti bacija u potragu za izdanjima dokumentaraca iz jutarnjeg ali na divixu.. Ja sam odavno dignuo ruke od toga..
Ali imam drugu shemu, uzeo sam pretplatu na neke dok programe medu kojima su i disovery, nationa, history chanal itd.. I sve sa hr titlom.. Pa evo nesto za sada sta sam snimao na recorder i copy na dvd.. Kvaliteta slike za 5 ! Sve ima hr.titl DRUGA STRANA SUEZA dok . History chanal ( prica o tome kako je vlada velike britanija odlucila napast arapsku drzavu , kako je britanija namjerno zaobisla UN i kako je britanski premjer namjerno uveo zemlju u rat zbog nafte ) TAJNE KOREJSKOG RATA dok. History chanal ( skrivena prica o americkim napadima na korejske izbjeglice tjekom korejskog rata ,svi arhivski snimci snimljeni su tjekom rata )) DIOKLECIJAN dok. Histoy chanal. ( povjesna prica, biografija o rimskom imperatoru caru Dioklecijanu ) IZRADIVACI KARATA Dok. History chanal ( zemljovid moze biti najmocnije oruzje protiv neprijatelja ,svaki ucrtani detalj moze bit prevaga na bojisnici , precizno nacrtani zemljovidi kljucni su u planiranju i napadima i obrani . prikupljanje tih podataka naporan je i opasan posao koji zahtjeva zavlacenje duboko izad neprijateljskih linija a i same ljudske zrtve ! Ratne karte 2 sv rata, francuske obale, iskrcavanje na normandiju itd... ) TAJNE FARAONA ( blue lotus ) dok History chanal MAGLA RATA Mc Namara ZLATO LUKA VASCO DE GAMA SFINGE THE LAST YUGOSLAVIAN FOOTBAL TEAM CRVENA ZVEZDA PRVAK SVETA NEBO IZNAD PACIFIKA ! national geographic dok. ( 2 sv. rat , zracne borbe iznad pacifica ) UGRIZ ZMIJE nat.geographic dok. POMPEJI nat.geographic dok. KURSK 2 verzija. history chanal dok. |
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 18:54 |
|
Ma imaju to ljudi ,video sam na par mesta ...mozda nemaju sve sto je izaslo od NG ali ima ih bar 10-15 komada ...
Imam i ja NG,History,Discovery , ali nemam kad gledati , a i nemam na sto snimiti , pa mi ovako ostaje jedina sansa ...
A trade-ao bi se sa tobom , samo sto ti ja nikako vise nemogu poslati cd,dvd iz Srbije , cak su ukinuli i ono sto je ranije bilo da mozes poslati 1cd bez carine ...jga
|
|
![]() |
|
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 22:25 |
|
Ma koja je to sad shema ?? Evo, prvi put cujem.. Sta, znaci nikako se ne moze tradeat u srbiju ?? |
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 20:05 |
|
moze, ali zavisi od poste i sluzbenika
|
|
|
|
![]() |
|
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 14:18 |
|
Ma sto kaze Veder moze, ali sto se mog iskustvo tice , ono je bilo surovo, obigrao' sam 20ak sto vecih sto manjih posti, cak i na najvecoj periferiji grada , i nisam nasao takve poste i sluzbenika ...na kraju sam zavrsio u samoj carini ;)... i to je bilo jos pre godinu dana,mogu zamisliti kakvo je danas stanje ....
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 14:38 |
|
dodji na banovo brdo i nema nikakvih problema
mada mene vec znaju i ne pitaju mi vise sta je u koverti
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |