| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim serije |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LAYZICK
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim serijeObjavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 21:30 |
|
Trazim serije Friends,Smallville,evo sta ja imam pa ko je za razmenu nek se javi!Podrucje Beograda
Rocky Balboa 1 Rocky Balboa 2 Rocky Balboa 3 Rocky Balboa 4 Rocky Balboa 5 Rocky Balboa 6 Tesna Koza 1 Tesna Koza 2 Tesna Koza 3 Tesna Koza 4 Ko to tamo peva Dobar,Los,Zao Zikina Dinastija 1 Zikina Dinastija 2 Zikina Dinastija 3 Zikina Dinastija 4 Zikina Dinastija 5 Zikina Dinastija 6 Zikina Dinastija 7 Zikina Dinastija 8 Zikina Dinastija 9 Zikina Dinastija 10 Hackers Secrets Agent Rambo 1 Rambo 2 Rambo 3 Lock up Goodfellas Saw 1 Saw 2 Saw 3 Beautiful Mind Game Troja Razjareni Bik Borat The Last Samurai Kum 1 Kum 2 Kum 3 Donnie Darko Gorstak 1 Gorstak 2 Gorstak 3 Coach Carter Riddick(chronicle) Star Wars 1 Star Wars 2 Star Wars 3 Star Wars 4 Star Wars 5 Star Wars 6 Lord of the Ring 1 Lord of the Ring 2 Lord of the Ring 3 Prestige Radovan 3 Lucky number Slevin Experiment Silent Hill Hitler-Poslednji dani The Devil Wears Prada Bulevar Zvezda Sirom zatvorene Oci Jackass 2 Matrix 1 Matrix 2 matrix 3 8 Zena AMOR ES PERROS - PASJI ZIVOT Sedam Fantom iz Luvra Hannibal Ivkova slava K-pax Kad porastem bicu kengur Munich Red Planet Paklena Pomorandza Posetioci 1 Posetioci 2 Posetioci 3 Rekvijum za Snove V For Vendetta Spartacus Nightmare on Elm Street 1 Nightmare on Elm Street 2 Nightmare on Elm Street 3 Nightmare on Elm Street 4 Nightmare on Elm Street 5 Nightmare on Elm Street 6 Bande NewYork-a Bure Baruta Collateral Pakt s vukovima Do koske Kako je propao Rokenrol Kika-Almodavar Lepa sela Lepo gore Maratonci trce pocasni krug Mracne navike-Almodavar National Treasure Peti Element Profesionalac-Domaci Film Profesionalac-Strani Reservoir Dogs The day after Tomorrow The Killing Fields The Ninth Gate Van Helsing Napomena:Vecina filmova je u dvd formatu,a ostali divx filmovi su ripovani sa dvd-ja Menjam ove filmove za Serije:Friends(sve sezone),Smallville(sve sezone) Mozete me kontaktirati na mejl LAYZICK@yahoo.com,ili preko Msn-a LAYZICK@hotmail.com |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |