Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ime serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ime serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ime serije
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 20:22
Dakle treba mi ime serije i neko ko je ima za razmenu. Glavnog lika igra Neil Morrissey (Toni iz Nepristojnih Ljudi), on deli stan sa svojim smesnim ortakom i jednom opasnom cicom i nikad ne izlazi iz njega, valjda zbog neke fobije... Serija je bila na BK negde '97e
Ignorance is bless.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 00:32
Nepristojni ljudi - Muške svinje?

- sad ime ove serije, teško... imdb.com nije baš pomogao

Na vrh
Adamski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Adamski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 09:42
Ako mislis na Nepristojne ljude ime serije je Man Behaving Badly,imam nekih 30-ak epizida,ali bez prevoda.Bilo bi lepo ako neko ima prevode da se javi.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 11:00
Ne misli na Muške svinje (Nepristojne ljude ili Men Behaving Badly)... na imdb.com nisam uspio naći tu drugu seriju...

Nažalost, ne znači nam ništa što se serija prikazivala '97. kod vas, da je znat kad je snimana, eh, onda...

Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 20:09
Nisu Men Behaving Badly, mislim da je snimano posle toga a i nema na IMDBu, bar je ja nisam nasao, hvala u svakom slucaju...
Ignorance is bless.
Na vrh
Bluzerka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bluzerka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2007 u 14:22
Po opisu serija moze biti samo Game On, ali u njoj ne glumi taj glumac... Ali bilo bi mi malo cudno da ima jos jedna serija sa identicnom radnjom. Jesi li siguran za Neila Morrisseya?
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2007 u 23:10
Svaka cast jeste Game On, preporucujem ovo svima i ako nadjete negde javite, i definitivno ne glumi N. Morrissey, ne znam otkud mi to...
Ignorance is bless.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,953 sekundi.