| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
trazim crtane... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
+ Damien +
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: trazim crtane...Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 16:25 |
|
trazim ove crtane, ali moraju imati i hr i eng audio + hr titlove
ne znam sto je od toga izaslo u tom izdanju, al ako netko ima neka mi se javi kontakt na mail --->miro.c@email.htnet.hr alice in wonderland antz beauty and the beast chicken run dinosaur donald laugh factory dumbo emperor's new groove extreme sports fun fox and the hound fun and fancy free gallavants gnomes great adventure gulliver's travels hercules hunchback of notre dame jungle book legend of sleepy hollow lilo & stich little drummer boy little red riding hood princess mononoke - da ima jap. zvuk i eng. titlove monsters inc mulan muppet christmas carol noah's ark peter pan pinocchio prince and the pauper prince of egypt puss in boots shrek snow queen snow white and seven dwarfs sword in the stone tarzan three little pigs thumbelina ugly ducking wallace & grommit who framed roger rabbit Ažurirao + Damien + - 02.Ožujak/Mar.2007 u 16:56 |
|
|
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
|
![]() |
|
zoky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 18:36 |
|
J ti imam ova 3:alice in womderland,pinnochio i petar pan. |
|
![]() |
|
ClarkKent
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 10:57 |
|
E ovak,dosta tih crtica koje ti trazis uopce nisu izasli kod nas sa hrvatskom sinkronizacijom.Neki imaju i hr titl i eng i hrv audio ali vecina ne tak da ti je to za sad nemoguca misija.Ja cu ti napisati sta ja imam.
alice in wonderland antz beauty and the beast chicken run dinosaur dumbo emperor's new groove extreme sports fun fun and fancy free hercules hunchback of notre dame jungle book monsters inc mulan muppet christmas carol peter pan pinocchio prince of egypt snow white and seven dwarfs wallace & grommit sword in the stone Ove gore navedene ja imam i oni su izasli kod nas,i sve do jednog su dvd copy,ali su eng jezik i hr titl. tarzan shrek 1 thumbelina Ovi imaju i eng i hr audio i hr titl isto kao i shrek 2 i tarzan 2. |
|
![]() |
|
+ Damien +
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 11:06 |
|
fala na odgovorima
zoky, ako ta tri imaju i eng i hrv audio + eng titlove, uzeo bih clark, od ovih koje si nabrojao s eng. audio + hr titlovima, jedino mi je jungle book drukciji (ja imam sinkroniziran), pa bih to uzeo + ova tri na dnu: tarzan, shrek, thumbelina javim vam se na pvt |
|
|
|
|
![]() |
|
Garfield
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 21:25 |
|
Ja imam ... antz
lilo & stich
monsters inc
mulan shrek 1
Svi imaju 5,1 zvuk i menu ali nemaju hr audio
|
|
|
Desava se i najboljim
|
|
![]() |
|
+ Damien +
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 21:43 |
|
imam i ja takva izdanja
treba mi da ima i engleski i hrvatski audio + hrvatske titlove Ažurirao + Damien + - 02.Ožujak/Mar.2007 u 16:56 |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |