Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LOTR: Return of The King
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LOTR: Return of The King

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Jure View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LOTR: Return of The King
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 10:11
LOTR: Return of The King ako neko ima ovaj film nek se javi dajem ?etri svoja filma za njega.
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 10:31

Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

LOTR: Return of The King ako neko ima ovaj film nek se javi dajem ?etri svoja filma za njega.

Možeš dat i pedeset kad još nije bila ni premijera za kino

Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 11:58

diablo ne shvača da neki imaju veze u filmskoj industriji i dobivaju filmove prije nego su i snimljeni.....

jure....no hard feelings

saki
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 22:18
Kaj se ovog zadnjeg posta tiče to može biti istina tako sam ja npr. imao lotr 1 prije nego kaj je bil u američkim kinima.Ono vidilo se da je lako loša kopija, a film je stoposto sniman u nekom prikazivanju za glumce i osoblje filma
Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 22:26
jedinica je izasla kad je bila snimljena i pustana u jednom kinu u new yorku.....tip snimao sa kamerom.....onda kad su skužili.....uglavnom...toga još neeeemaaaaaaa....sigurno
saki
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 22:36
cekaj do premijere Jure pa ce biti

p.s. onaj film sto si mi poslo je stigo hvala
Fission Maild
Na vrh
Bert View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bert Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 11:12
Imam ga ja ali nemam titlove ako je netko zainteresiran...
Na vrh
Bert View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bert Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 11:13
Nabavio sam i titlove
Na vrh
Bert View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bert Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 11:26
Originalno postovano od strane Bert Bert piše:

Nabavio sam i titlove

Nisam  
Na vrh
Bert View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bert Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 11:32
Originalno postovano od strane Bert Bert piše:

Nabavio sam i titlove

Nažalost nasjeo sam na 1. april na božiæ
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 13:29

I mene zanima kvaliteta slike i na koliko je cd-a. Za svaki cd dajem 2.

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 19:44

Na kolko je cd-a?za sveki dajem 25 kn ili zamjena po tvojem izboru.

Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 19:56
pa sta vam je ljudi premijera je izasla 17.12.2003 a ja imam od 18.12.2003 danas sve se moze.Pogledajte na ovu stranicu http://web.tampabay.rr.com/pureevil//list_news.html
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 20:08

leonitabeni
Jel moze zamjena za Return of The King,mogu ti poslat popis

Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 21:53
ja sam iz kosova pa ako imas nekog sto moze da ti donese poslacu ti besplatno Challangeru samo mi javi
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 22:54
nevalja samo 3 cd!!!
Kapetan Kuka
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 22:57
A postom?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 23:00

pa sta vam je ljudi premijera je izasla 17.12.2003 a ja imam od 18.12.2003 danas sve se moze.Pogledajte na ovu stranicu http://web.tampabay.rr.com/pureevil//list_news.html

Treæi cd nije ispravan (za sad)

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 23:23
Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 14:40
Hitno nek mi se javi netko ko ima LOTR 3. Treba mi pod hitno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.