| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim osobu... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim osobu...Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 22:33 |
|
ne tako davno obavio sam razmjenu s jednim tipom. trebam ga sad kontaktirat, no obriso sam njegove podatke i sad vise ne znam o kome se radi. ako se netko prepozna u ovome zamolio bih da mi se javi... ili ovdje ili putem PM... hvala |
|
|
|
![]() |
|
mali_mujo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 22:58 |
|
kaži... di je zapelo? :)
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 09:10 |
|
a ti si to bio??? e oni FIGHT naslovi, vidio sam da imas samo tri... bio sam na njihovoj sluzbenoj stranici i pise da postoji 7 dvd-a. jel mi mozes mozda otkrit izvor gdje si to nabavio. filmovi su stvarno najjaci i htio bih si nabavit sve naslove, dakle, i preostala 4. mozes pomoc? |
|
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 11:36 |
|
ps jel ti nisi ranije trazio neke dokumentarce o astronomiji. ja sam ti rekao da imam onaj starry night skyguide (vjerojatno jedini u RH) al kad smo se mijenjali nisi to trazio |
|
|
|
![]() |
|
mali_mujo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 12:21 |
|
e da ti budem iskren, nemam pojma od koga sam to nabavio... stvarno :( bilo je toliko tih zamjena da čovjek jednostavno zaboravi... pogledaj malo i probaj naći torrente. ako ti ne možeš, ja ću ti skinuti i poslati. do kraja god sam na flatu tako da mi neće biti problem :) jesam, ja sam tražio, ali tek nakon što smo se mijenjali. bio sam u nekoj gužvi (i dalje sam) i rekao sam da ću ti se javiti... i zaboravio :) dobro da si me podsjetio... javim ti se do kraja tjedna... |
|
![]() |
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 14:25 |
U hrv. ima 4 miliona stanovnika, nemoj potcjenjivati to... |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 16:13 |
|
cuj, ja sam trazio svugdje te filmove al bez uspjeha. ocito taj haganah iztraelski sistem jos nije uhvatio dovoljno maha... ajd ak uspijes naci, posalji mi, bio bih jko zahvalan.a ond se usput mozemo dogovorit i za onaj starry night
![]() @rodman : 4 miljuna stanovnika, na koliko otpada djeca, stari, nemocni, slijepi, prezaposleni, narko dileri i jos razni drugi. i sta ti ostane... nekoliko stotina amatera astronoma kojima je izvor znanja gradska knjiznica... aj bok |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |