Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl u SVCD????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl u SVCD????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kovje View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl u SVCD????
    Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 17:49
Ova tema je već dosta česta ali ja se baš ne snalazim najbolje. Ako netko ima vremena molio bih ga da mi to malo bolje objasni. Probao sam nešto sa vobsub ali čim ga instaliram u wmp mi blokira(samo neki filmovi???????). Kad ga deinstaliram sve je u redu..............unaprijed se svima zahvaljujem.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 20:11

daj mi e-mail pa cu ti posalati detaljno opisano(to sam dobio od neznam koga ali uglavnom na ovom forumu

e-mail mi pošalji na nitrogass@hi.htnet.hr

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 21:28
Ajd pošalji i na toknezev@globalnet.hr Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 00:46

Zašto svcd!!!

svcd i titlovi baš i nejdu zajedno!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 07:18
ma valjda vcd ali uglavnom kako i sama scripta objašnjuje vecina dvd playera podržava vcd a na kompu također možeš gledati i svcd ili vcd...Pa ti je svejedno!!!!!!
Na vrh
kovje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 13:13

moj mail     hanzicv@vip.hr

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 13:37

Čini se meni da tu mnogi ne barataju osnovnim pojmovima!!

A razlike su jako velike!!

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.