Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - upload titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

upload titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
drale21 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drale21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: upload titla
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 21:14

uplodao sam jedan titl i kada sam ga provjerio na stranici ga nema

zasto?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 01:25
hm, da li si po upload-u prevoda, dobio poruku : "Thank you for..." ?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 18:40
ti imas upload    uuuuu vauuuuu  blago tebi

ALLO ADMINISTRATORI MODERI I OSTALI KOJI SU VODEĆI LJUDI NA STRANICI
KAD CE   U P L O A D  radit  svima 
hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 02:55
Jesi li probao ovo, što reče Nikola:

"Neki korisnici se stalno bune da ne mogu uploadati titlove. U ovom postu cu pokusati objasniti zasto se to desava te moguca rjesenja.

Kao prvo ovaj site je dostupan na nekoliko adresa a to su www.titlovi.com, www.titlovi.net i www.divx-titlovi.com .To znaci da upisivanjem bilo koje od tri navedene adrese cete vidjeti isti site.

Svi linkvi unutar site-a su namjesteni na domenu www.divx-titlovi.com .To znaci ako dodjete na www.titlovi.net i kliknete na forum bit cete na adresi www.divx-titlovi.com/forum .Kad se logirate na forum i vrazite na site pisat ce vam da niste registrirani iako jeste. Razlog toga su cookiji.Naime cookie koji je izdan prilikom logiranja je izdan za domenu www.divx-titlovi.com te ga se ne moze procitati.

RJESENJE ::

Kad dolazite na ovaj site koristite uvijek adresu www.divx-titlovi.com te cete time izbjeci moguce probleme.

Nadam se da ce vam pomoci "

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 13:32
i probajte da titlovi budu u raru jer ja licno ne mogu da ih uplodujem ako su u zipu i da ne bude dugacak naziv

Ažurirao Vedder

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 14:31
ja pa ne mogu u Rar nego samo u Zipu
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 16:07
E ja vala mogu i u .rar i u .zip....
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 17:51
neradi nikako  :(

kak got da pokrenem starnicu   daj sredite to plzzzz
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 21:05
Bem ga. Meni sve radi OK.
Vladika
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 21:09
evo ni meni ne radi 
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 21:52

Nekad je mogao i rar i zip....i uvek sam dolazio preko .com domena.

I bese lepo, nisam imao mnogo titlova za upload, ali sam stavio neke. Sad bih stavio neke engleske za prevod, ali ne ide nikako.

I da, dobro rece Vedder, sto kraci naziv, veca sansa za upload.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 23:31

Ja sam otkrila "foru", mozda ce i kod vas da upali.

Naime, da biste okacili prevod, morate da se ulogujete. Kad se ulogujete, bivate direktno usmereni na forum, koji vam, za potrebe kacenja prevoda na stranicu, ne treba.

Verovatno svi uradite "back", i budete vraceni na pocetnu stranicu, ali - neulogovani. To je neki bag, los "engine" foruma, sta god.

Sta ja uradim? Ulogovala sam se, sacekala obavestenje da sam uspesno ulogovana i onda gasim stranicu. I ponovo je otvaram i ovog puta ostaje upamceno da sam ulogovana. I onda mogu da kacim prevode.

Nevesto sam objasnila, posto zaista ne baratam tom terminologijom, ali nadam se da ce bar nekome biti jasno, pa da to malo strucnije objasni ostalima :)

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 23:37
Kako si gasila stranicu , otvarala novi tab a stari zatvarala?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 23:40
meni se desavalo da kad se ulogujem na forum i kliknem na gornji link za pocetnu stranicu onda ne budem ulogovana ali samo uradim refresh i onda odjedanput jesam

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 23:54

Ma  ja non stop ulogovan kad odem na gornji link, ali ne vredi,  nece da primi titl pa to je!  Lepo pise WELCOME BELI, your last visit.....bla bla....makni i sat i datum samo neka upload proradi.

Schopenhauer
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 18:25
HoCEMO UPLOAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.