Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firefox 2.0
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firefox 2.0

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firefox 2.0
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 17:59
evo izašao je i meni radi fenomenalno

nije bilo nekih većih promjena (osim po pitanju sigurnosti), ali definitivno brže otvara stranice

za titlove.net mi je trebalo i do 15-ak sekunda da otvori, a sada je svega par sekundi potrebno

moja preporuka svima, posebno ie-ovcima

download: traži na google
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 00:25
dajmiDivX ja sam još pre nekog vremena pisao o Firefox 2. Odličan browser zaista.

Download Mozilla Firefox 2

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:13
Kad se već povela reč o novoj verziji ovog pretraživača:
Jedno od mnogobrojnih poboljšanja odnosi se na količinu memorije potrebne za rad Firefox 2. Poznat po ogromnom broju MB koje guta, Mozilla je za neke bila prezahtevna. U novoj verziji je taj problem delimično rešen. Prvo je smanjena količina RAM-a koju pretraživač troši, a ubačena još jedna opcija koja omogućava ogroman pad u "potrošnji" kada je program minimiziran. Tačnije: Maksimiziran program troši, sada negde oko 25 MB, ali čim se minimizira taj broj padne na podnošljivih 5 - 6 MB. Odlično zar ne?

Evo komande koja to omogućava:

E sad, za sve one koji još nemaju najnoviju verziju programa ( a samim tim ni ovu funkciju): Otvorite Firefox i u Location Bar-u upišite about:config. Enter. Desni klik bilo gde, New -> Boolean. U prozoru upišite config.trim_on_minimize. Enter. Zatim dodelite vrednost True. Enter. Restartujte Firefox i imaćete ovu komandu za smanjenje potrebne memorije... Proverite u Task Manageru na delu ovu opciju...

Ažurirao darije
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:45
Ili jednostavno instalirate Operu i svi vasi problemi ce biti reseni

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:41
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kad se već povela reč o novoj verziji ovog pretraživača:
Jedno od mnogobrojnih poboljšanja odnosi se na količinu memorije potrebne za rad Firefox 2. Poznat po ogromnom broju MB koje guta, Mozilla je za neke bila prezahtevna. U novoj verziji je taj problem delimično rešen. Prvo je smanjena količina RAM-a koju pretraživač troši, a ubačena još jedna opcija koja omogućava ogroman pad u "potrošnji" kada je program minimiziran. Tačnije: Maksimiziran program troši, sada negde oko 25 MB, ali čim se minimizira taj broj padne na podnošljivih 5 - 6 MB. Odlično zar ne?

Evo komande koja to omogućava:

E sad, za sve one koji još nemaju najnoviju verziju programa ( a samim tim ni ovu funkciju): Otvorite Firefox i u Location Bar-u upišite about:config. Enter. Desni klik bilo gde, New -> Boolean. U prozoru upišite config_on_minimize. Enter. Zatim dodelite vrednost True. Enter. Restartujte Firefox i imaćete ovu komandu za smanjenje potrebne memorije... Proverite u Task Manageru na delu ovu opciju...

THX
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 19:03
I drugi put 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 02:34
Potkrala mi se jedna greška pri kucanju:
Znači, u novootvoreno polje ne treba upisati config_on_minimize, kao što sam prvobitno napisao, već , kao što i na slici stoji: config.trim_on_minimize

Izvinjavam se na ovome!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 09:34
glup mi je jer je 'engleska' verzija, pa nema na Googleu onog za HR...

da se to može nekak napravit, onda ajd....

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 10:46
jel misliš "pretraži stranice na hr"? odi na www.google.com i vidit ćeš da ima
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 14:03
Ili još bolje: stavi google toolbar i automatski uvek imaš google kao pretraživač. a pored toga, Zlatkohead, dva klika te dele od pomenutih mogućnosti:

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 20:38
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

glup mi je jer je 'engleska' verzija, pa nema na Googleu onog za HR...

da se to može nekak napravit, onda ajd....

Joj, Zlatko, sjedi dva!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 22:16
okej, odmah dižem dvicu (mislim verziju programa) :)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2006 u 18:10
Pohvale za Firefox 2
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ivanzg14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanzg14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2006 u 12:57
instaliro sam novu mozillu,ali je sve isto

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.