Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BSPlayer 1.0
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BSPlayer 1.0

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BSPlayer 1.0
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 09:54
Hey ljudi izašao je novi BS možete ga skinuti sa http://www.bsplayer.org/html/download.php, ja za sada nisam imao nikakvih problema! Napišite svoje recenzije ako ste ga isprobali.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 10:31

Jedva čekam da ga skinem kad dođem na svoj komp.Bilo je vrijeme za verziju 1.0 :Več se 3 godine vuče iz 0.??

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 11:03

Velicina 1,54 Mb

Prvi dojam pri pokretanju: Ogromna kocka naspram prijasnje verzije, no to je rjeseno odlaskom pod skinove gdje ima nekoliko skinova i ajde oke su...

Nakon jednog otvorenog fajla i minute pregledavanja izgleda dojam je da ok izgleda ali jos zapravo nemogu pricati o kvaliteti jer nisam nista isprobao skoro pa neznam koliko su te sve opcije ucinkovite..... Javim se nakon nekoliko dana sta cu koristiti ga...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 11:19
Najbolji bs player od svih prijašnjih,za sad!!!!
I'll be back
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 12:29
ok je! al na titlovima mi neraspoznaje c ć č ž š !!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 17:24
to si moras podesiti pod fonts<sada cu skinuti bsplayer pa cu recenzirati!!!!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 18:09

ne radi mi ac3 zvuk na njemu a na radlight-u mi radi za radlight koristim kombinaciju radlight vs. inter video ac3 audio decoder

radilo mi je i na prijašnjoj verziji ako netko zna kako u 1 podesiti ac3 zvuk nek se javi-sve ostalo je ok..........

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 08:28

Uđi u preferences i oznaci box "Load AC3 sound"

Pozdrav!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 10:38

ko da nisam pa i dalje ne radi? Zna li netko kako u njega staviti  plug-in!!!!!!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 10:44
rješio sam problem!!!!!!!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 13:02
HOW??
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 23:13

Skinuo sam i mogu reči da su promjene očigledne.Koliko sam vidio bolje se snalazi sa titlovima.Hrvatski više nije u kompletu sa installom.Bolje to nego onaj oduran MicRo DVD

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2003 u 21:17
Meni je stalno na lijevoj i gornjem dijelu slike neka iritirajuča bijela slika! Kako se to miče? Uz rub!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 15:28
treba cekati da dođu plug-inovi pa ih onda drag&drop metodom spičite u folder plugins to sam ja skužio ali me zanima gdje ih nači?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.