| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Uštimao sam i CRANK |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Minal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
"izgubljen" Pridružen: 14.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Uštimao sam i CRANKObjavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 14:00 |
|
Eto, ja završih titl za Crank XVID-ZN na 25 FPS i stavih ga na raspolaganje svima. Film je u potpunosti preveden i tačan, tako da bez bojazni možete uživati u filmu sa ovim mojim titlom. Ovom prilikom bih se zahvalio @TORSTEN-u koji je postavio pola titla, a ja sam preko njegovog uštimao FPS (njegov je za 23,976) i popunio ga sa onim što je falilo ili nije bilo tačno prevedeno. Ali moram reći i ovo: ljudi moji ne mogu se nagledati ovog filma! Odavno nisam pogledao ovako dobar akcioni film. Statham i Amy Smart su briljantni, a moje mišljenje je da je Stathamu više i bolje "sjeo" ovaj film nego oba dijela Transportera. Vjerujte mi da sam ga pogledao već 5 puta. Ako nekome trebaju linkovi za Rapidshare za skidanje ovog filma, neka mi ovdje napiše pa ću ih postaviti. Kvaliteta je perfektna. POZDRAV Ažurirao Minal |
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Online Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 22:12 |
|
jeb ga ja pogledao jucer film sa titlom fucking sh*t pa sam isao
vidjet na mjestima gdje je falilo stvarno si dobro prepravio
svaka cast a film je jebena LUDNICAAAAAA I love IT
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 22:27 |
|
svaka čast minal
i torstenu...bravo momciAžurirao dejan-sl |
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |