| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wasabi (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wasabi (2001)Objavljeno: 8 sati 5 minuta , u 10:32 |
|
Ne znam kakav mi je tad utisak ostavio ali naleteh i pogledah ga ponovo. Mene je ovaj film oraspolozilo i zabavio, Reno dobar, harizmatican nekako, onako namrgodjen, policajac koji se uziveo u posao, ali i emotivan, koji ne mari da nokautira kao u crtacima, podseti me malo na skorasnja delanja Ma Dong-seok kad redom bije. Odredjene komicne stvari vidjene, Beson da kazem reciklira ideje Leona, ali mi to nije smetalo, opet zanimljivo i oko japanske kulture ( mada moglo je i vise), simpatican mi je odnos sa cerkom ( mada njeno ponasanje moze da iritira, meni je ona opicena i svidja mi se , pa i jakuze kako su prikazane meni bez veze, mogao je daleko bolje da ih prikaze ) , tu je i kolega i prijatelj Momo koji mi je dobar. Meni je ovo ipak solidna drama/komedija/akcija, prvenstveno da trenutno zabavi , i film koji necete dugo pamtiti.
Ažurirao AlexDeLarge - 7 sati 60 minuta , u 10:37 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |