| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Odyssey na pragu da sruši rekord koji The Dark Knight drži od 2008. (16.07.2026.) | BA | HR | RS | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Odyssey na pragu da sruši rekord koji The Dark Knight drži od 2008. (16.07.2026.)Objavljeno: 10 sati 28 minuta , u 20:33 |
|
Bicu iskren ( kao i uvek ) i ovaj film ce mi se naci na listi za gledanje ili najmanje da mu dam sansu ali.... Zaista je ovo u fazonu no comment-a ali ipak moram nesto napisati. Zar je ovo ''danas'' era zanra fantasy ? I isto tako DC ili Marvel ili sta god > Sta je bilo sa zanrom drama ? Recimo sinoc sam ponovo odgledao film City of Joy gde igra pokojni Patrick Swayze ( R.I.P. ) i uzivao sam jer je film 100% drama. Ja sam recimo skinuo i Aquman i nastavak i Black Panther i nastavak i recimo sve one delove Pirata sa Kariba ali ali ali.... To jesu razbribriga filmovi i za opustanje ali sta je kao sto napisah sa zanrom drama > Bilo je vise nego kvalkitetno u filmu City of Joy videti i egzoticnu destinaciju i egzoticnu tradiciju i videti tu cistu dramu kako sa jedne strane neko ima a neko nema. Ja sam samo izneo svoj komentar ali da li ce on nesto promeniti, iskreno nece. I nacice se ''poneki'' koji ce se sloziti sa mnom tj mojim misljenjem ali sto bi Zager & Evans rekli u pesmi ali sta ce biti In the Year 2525...
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2450 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 8 sati 5 minuta , u 22:56 |
|
Odisej, Odisej, tko je strejt, a tko je gej???
|
|
|
What I see is insanity!
Whatever happened to humanity? |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |