Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruski ratni akcioni najgledaniji (01.05.2026.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ruski ratni akcioni najgledaniji (01.05.2026.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ruski ratni akcioni najgledaniji (01.05.2026.)
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2026 u 20:48
Rusija i zanr ratni ? Da li je tu nesto novo ? Naravno da nije. ''Malo'' preteruju sa time i svako dobro zna kad je II svetski u pitanju da je Nemacku armiju zaustavila zima inace bi bili neaustavljivi. Izvinjavam se Rusofilima ovom prilikom ali je tako. I btw tj. pritom, ne ulazim u ovo ''danas'' Rusija vs Ukrajina jer nisam fan ni jednih ni drugih ali gledam njihovu kinematografiju ali zemlja odakle sam potvrdjuje da narod nije normalan jer dok se ostali svet distamcira od diktatora Putina ova druga diktatorska drzava u kojoj sam ja, se priblizava pomenutoj drzavi. Svasta. Slusam ceo zivot nekakve gluposti kao oni bliski jer su pravoslavci pa sta sa tim meni je blizi neko iz cele ex yu pogotovu Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Crna Gora jer je to skoro pa isti jezik nego recimo ta pomenuta famozna Rusija. Ali napominjem ne zelim da me neko pogresno shvati jer ima podosra Rusofila. Recimo moja pokojna tetka ( r.i.p.) je bila upravoo veliki Rusofil. Dok sam ja okrenut zapadu
Na vrh
fragolan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj fragolan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2026 u 21:14
Kakvu funkciju u životu ovog filma ima tvoje političko opredeljenje i storijsko-vojna nepismenost, neznanje? A tek tetka🤣. Film je dobar ili ne, loša gluma ili ne, odlična kamera ili ne... Osnovna funkcija filma je oduvek bila podsećanje na prošla vremena, nekad malo umetnosti, a onda smo otkrili i funkciju propagande. Fascinantna je opterećenost Srba pripadnosti nečemu, a da su pri tome totalno nebitni likovi u celom svemiru.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.