| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
They Will Kill You (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: They Will Kill You (2026)Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2026 u 19:43 |
|
Od Sokolova prvi film mi je bio dobar, drugi ok ali slabiji. Dati kako odmice sve vise ce vas podsecati na druge likove , rezisere i njihova ostvarenja, Uvod je kratak, i odmah krece u donjem rublju Zazie Beetz `Hasan seckati i bockati`, prstanje krvi i preokret, pa ce svi biti zbunjeni kao i pohotna Tili. Trash zezanje ukratko.
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 00:02 |
|
Jedino čime si mi privukao pažnju je "donje rublje" kolega De Large. Sve ostalo mi djeluje kao gubljenje vremena.
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 06:18 |
|
Ipak ga odgledah. Ukratko, ovo gledate samo kad baš nemate ideju šta drugo a gledate, a žuri vam se. Što se tiče donjeg rublja, u tom prizoru se uživa samo u prvih desetak minuta zapleta.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 07:24 |
|
Pa dobro i to je dovoljno
, morala je da obuce donji deo trenerke kao Uma Turman. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 12:36 |
|
Skip....
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 14:14 |
|
Kod mene, standardno, obrnuto, najmanje mi je bitno to što je kakva miličica u donjem rublju par minuta, pre bi me privuklo to "trash zezanje" ❤️ mada sam gledao koji tren trejlera svojevremeno, jedan od retkih filmova koji sam jedva čekao da pogledam, iako me ništa tamo nije asociralo na pa moje trash junake, John Watersa, Kauffmana i Troma filmove, Cormana, italo eksploataciju 1980-ih itsl, ne moramo slično poimati sve te kategorizacije ionako, kao ni lične doživljaje, ma mene je (Alexov komentar i dalje) kupio već sa "Hasan seckati" i "prštanje krvi", a film me je podsećao na samurajske/jakuza filmove sedamdesetih, oma mi praznik 🥳🍰 i mjuza me podsetila u nekom trenu na Argentov izbor, uz nešto hip-hopa potom, no zaspao sam 🤣 Prvih pola sata koje sam video, su mi bili zabavni, istina. Završiću ga tokom godine verovatno 😊
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18 sati 60 minuta , u 18:35 |
|
Dovoljno zabave pruža maštovita kombinacija akcije, horora i komedije. Zazie Beetz je meni baš gotivna u roli heroine, mada je generalno kasting solidno napravljen, imajući u vidu galeriju bizarnih čudnovatih likova opsednutih đavolom (prodali mu dušu da budu besmrtni). Dinamičan, brz tempo vešto prikriva narativne propuste (da ne kažem besmislice), jer se publika navodi na urnebesne scene borbi. Nije nešto što će mi ostati dugo u memoriji, ali ipak sam se dobro zabavio, iz razloga što ovde imamo žestoku sprdačinu sa satanističkim kultom.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |