| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
U.F.O. (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: U.F.O. (2012)Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 23:17 |
|
WTF? Sta sam ja upravo malopre gledao ? Zaista ali zaista NO COMMENT. Ovo je jedan od najgorih filmova koje sam ikada gledao a eto Jean Claude Van Damme je imao tu ''cast''. Ja ne patim od ocena kad je IMDb u pitanju i nikad nisam ali pre neko vece odgledam odlican film Infamous gde je igrala Bella Thorne a pogledam posle ocenu za taj film i bila je 3,7, znaci a ovaj ima 3,1 a blaga rec je da je film katastrofalan. Naravno da sam mogao da prekinem i trebao sam ali sam bas bio znatizeljan i hteo da vidikmm koliko lose moze biti i uvek moze gore i nikad kraja cudjenju. Ukoliko biste da odgledate dobar film nemojte ovaj pustati ali ukoliko zelite da vidite da nema granica za nekvalitet, onda slobodno. Ja razumem da JCVD poodavno igra u niskobudzetnim projektima ali ovaj....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |