Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chris Hemsworth u krimiću najgledanijim u brdu zemalja (16.02.2026.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chris Hemsworth u krimiću najgledanijim u brdu zemalja (16.02.2026.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chris Hemsworth u krimiću najgledanijim u brdu zemalja (16.02.2026.)
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2026 u 18:53
Ovaj film recimo po mom misljenju ''obecava'' tj. mislim da ce moci da se gledao kao i na primer Apex sa Charlize Theron ili The Rip gde su tandem Ben Affleck i Matt Damon. To su na primer neki filmovi koji po mom nekom misljenju i ukusu ce moci da se gledacu i nisu nikakav fantasy ili strip junaci koji lete i slicno i nisu akcione komedije ili one teske akcije gde ovaj sveti ovog ova onog i tako to dok neko ne bude se svetio i zbog komsije )
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2026 u 23:36
Kako sam ljubomoran kad neko odgleda ovakav film, a ja moram da čekam pola godine da bude dostupan.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2026 u 23:54
Kino ti nije blizu? Nije ni meni. Niko ti ne smeta gledati cam, ako podnosiš taj užas. Ako ti se gadi kao meni, nije pola godine, ali jest 2-3 mjeseca.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2026 u 23:42
Što se tiče CAM užasa, moje prvo iskustvo sa tim desilo se 2006. godine kad sam na pijaci kupio VHS "Mi nismo anđeli 2" i DVD "Superman returns". Od tada bježim od toga kao đavo od krsta. A jesam još jednom odgledao CAM verziju, bio je to "Avatar 2" i tu nije bilo problema, jer je zapravo bila jako dobra verzija. Valjda su te kamere napredovale. Ali ipak, ne hvala, čekaću Webrip
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.