| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (05.02.2026.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (05.02.2026.)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2026 u 22:06 |
|
Gledacu ( i nadati se da necu isljuciti nakon nekih 15-ak minuta, ) sledece filmove : 5, 6, 7, 9 i 10. Znaci nije lose ))))
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2026 u 12:04 |
|
The Housemaid, možda i Marty Supreme, samo da se slegne malo prašina oko njih a možda ih već i ove godine overim, otkud znam uostalom, rob sam raspoloženja 😂 doduše, već imam toliko toga za odgledati. Ovi sa top lista su mi svakako najmanje primamljivi i prioritetni ☺️
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2026 u 14:38 |
|
Toliko imam materijala na usb-u da.... To su ili neki projekti koje nisam gledao i za koje se nadam da ce moci da se odgledaju ili su to filmovi od pre koje sam vec gledao a koji mogu da se odgledaju over and over again
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |