| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les disparues de la gare AKA The Lost Station Girls (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les disparues de la gare AKA The Lost Station Girls (2025)Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 13:56 |
|
Odlicna prva epizoda. Ostalo, i nije nesto. Serija pokriva period od dvadesetak godina, ali kako godine prolaze za ocekivati je da se nesto desava. Medjutim, sve je isto. Od pocetka do kraja. Ista prica, isti ljudi (koji se uopste ne menjaju). Kao da vreme stoji za njih. :D Nema te atmosfere, tog opterecenja slucajem... likovi nisu uopste razradjeni, ni policajci, ni ubica-e, ni porodice zrtava. A tek istraga, prica za sebe. Npr. ubistva je izvrsio hirurg, koji je uklonio svu krv iz tela. Kako, zasto... misterija. Itd. Sta tek reci za sam kraj - E, znas, ne bi bilo lose da priznas. Ma naravno, kad tako lepo pitas... ja sam ih ubio. ;) Otprilike tako je bilo. Ocena 5.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |