Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji hindu-film svih vremena jeste triler (16.01.2026.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji hindu-film svih vremena jeste triler (16.01.2026.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji hindu-film svih vremena jeste triler (16.01.2026.)
    Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 17:02
Bolywood imaju oni zelju imaju oni volju ali....Nije da ne gledam njihove projekte. Gledam ja i njihove filmove i serije i mini serije. Ja recimo volim dugu minutazu ali da je to kvalitet ali njihovi projekti znaju da ''odlutaju'' ''negde tamo'\' i ''daleko'' sa plesom i pevanjem a kad su ples i pevanje u pitanju to svakako preskacem a jako su na zalost, moju zalost, skloni tome
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 00:52
Triler je kralj svih žanrova. 
Baš me briga što vi to ne mislite. Doć će dan, kad tad, kad ćete to morati priznati.

Sranje je to što sad moram ovo pogledati. :(

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 00:53
Nada umire poslednja 😌
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 00:59
Pogledaću kad izađe neki prevod, 
mada i War 2 i Article 370 još uvek ne stižem da pogledam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.