Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji filmovi o zombijima (02.01.2026.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji filmovi o zombijima (02.01.2026.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji filmovi o zombijima (02.01.2026.)
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2026 u 18:04
Neke sam gledao neke nisam, neke cu gledati a neke necu ))))
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2026 u 15:30
Gle, nema u top 10 "Return of the living dead" 😟🥺
Pa samo onaj Linnea Quigley ples je antologijski, pure cinema ❤️😌, čak i izvan "zombie" subžanra.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2026 u 17:15
Opet lista od nekoga ko je pogledao par zombi filmova i zaobišao sve druge.
Nema darovite balavice niti Huana od mrtvih. Ali zato ima nepodnošljivo Jacksonovo smeće.
'ebo ti tu listu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2026 u 18:26
Klasika, mada je to sve u dobrom delu uvek individualno ionako, pride i sam broj 10 zvuči okruglo iako je to suviše malo da bi koješta stalo na takvu listu.

Sada mi se gleda nanovo onaj tajvanski Sadness, to je bilo zdravo krvavo 🤣 ali neću, trebalo bi neku seriju prvo da probam, japanskih friškijih ima nekoliko sa zombijima, koje sam propustio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.