Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eternity (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eternity (2025)

Eternity

Eternity (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vječnost

Godina:

2025

Žanr:

drama, komedija, fantazija

Trajanje:

112 min

Režija:

David Freyne

Scenarij:

David Freyne
, Patrick Cunnane

Glavne uloge:

Betty Buckley
  >  Older Joan
Damon Johnson
  >  Zach
Olga Merediz
  >  Karen
Elizabeth Olsen
  >  Joan
Barry Primus
  >  Older Larry
Taliya Brielle Evans
  >  Flipboard Operator
Lucy Turnbull
  >  Charlotte
Meg Roe
  >  Woman in Khakis
Miles Teller
  >  Larry
Ryan Beil
  >  Fenwick
Danny Mac
  >  Sam
Callum Turner
  >  Luke
Christie Burke
  >  Gia
John Early
  >  Ryan
Da'Vine Joy Randolph
  >  Anna
Panta Mosleh
  >  Jill
Carson Bokenfohr
  >  Man in Khakis
Sebastian Billingsley-Rodriguez
  >  Boy in Suit

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eternity (2025)
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2025 u 04:13
Što se mene tiče brutalčina od filma. Znam da će ljudi kritikovati prikaz vječnosti i da nas cio život uče da ona izgleda drugačije...ok... ali zašto ne vidjeti i nečiji drugačiji prikaz svega toga? Trepnuo nijesam tokom gledanja, baš mi se dopalo ono što vidim. Kao neko ko nikad ne čita radnju filma prije gledanja, a vrlo često ni ne pogleda ko čini glumačku postavu, moj užitak i doživljaj filma uvijek je jači i nosi posebnu draž. Naročito u odnosu na one koji sve pročitaju o filmu, skupe svaku informaciju, pa tek onda gledaju. E upravo zato sam se jako obradovao kad sam vidio Majlsa Telera, jer svaki njegov film mi je toliko prijao, da bih teško mogao da navedem bilo kog drugog glumca ili glumicu, koji su to uspjeli da postignu kod mene. Iskreno očekivao sam običnu sladunjavu rom-com dramu. Na kraju dana, ovo i jeste rom - com, ali.. znate... jedna od onih boljih, ozbiljnijih. produkcija mnogo govori, a A2A definitivno obraća pažnju na reputaciju. Snimaju oni svašta, snimaju i manje dobre filmove, ali iz mog iskustva, pokušavaju da održe nivo ozbiljne produkcije, pa se to vidi i u ovom žanru. Što se mene tiče, ovo mi je baš trebalo. Skoro dva sata apsolutnog uživanja. Nadam se da neću biti jedini u tome.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2025 u 09:08
Meni onako, dopala mi se vedrina, zanimljiva dilema, sveukupna blesavost zagrobnog života (yep, uče nas daleko glupljom varijantom) Miles Teller pa i Olsenova vrlo dobri ali film ipak ne uspeva da mi se ušunja u srdašce, počeo sam da gubim strpljenje u trećem činu. Svejedno nije ni razočarao.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2026 u 15:04
Nisam se baš pronašao u ovome, a nekih očekivanja je bilo. Ideja je sasvim dobra, prilično originalna, ali razrada mi nije prijala i nisam se u tome pronašao. Deluje da se malo i žanrovski zalutalo. Da li je akcenat bio na fantaziji, romansi ili komediji, još uvek nisam načisto. Možda mix svega toga, ali na kraju mi deluje da zapravo nije ništa od toga u punoj meri. Šta znam, možda prosto nisam bio dovoljno odmoran i raspoložen za materiju imajući u vidu da sam poslednju trećinu jedva savladao, uz kraća padanja u dremež. Već se briše iz memorije i za par nedelja biće kao da ga nisam ni gledao...
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2026 u 11:34
Zanimljiv koncept nesumnjivo unosi dašak svežine u učmalu holivudsku kinematografiju, a naročito u podžanr: rom/com. Generalno zavređuje preporuku, zato što miks romantične komedije (začinjen sa dovoljno ''crnjaka'') i melodrame (životni izbori nisu lagani, pogotovo kada treba odabrati onog pravog), prezentovan u formi fantazije (zagrobni život) ostavlja pozitivan utisak. Iskrene emocije, toplina i ona istinska ljudska dobrota vidljivi su kod glavnih protagonista i dvoje odličnih pratećih likova (kako ih danas popularno nazivaju sidekick). Pohvale na račun glume, takođe i za scenario, dok je režija mogla da bude malo kreativnija, pre svega se to odnosi na završni deo priče. U svakom slučaju dopadljivo, šarmantno filmsko štivo, poput i neodoljivog osmeha lepe Elizabeth Olsen.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.