Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kineski ratni po istinitim događajima najgledaniji (23.09.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kineski ratni po istinitim događajima najgledaniji (23.09.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kineski ratni po istinitim događajima najgledaniji (23.09.2025.)
    Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2025 u 18:18
Mozda ali mozda cu gledati
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2025 u 20:41
Pa i treba snimiti, pre ce da dopre film do publike nego dokumentarac, mislim da sam poslednji put u filmu  Wife of a Spy od Kiyoshui Kurosawe video da se pominje. Iako znam podosta , iz clanaka i dokumentaraca, iako je mucno, verovatno cu gledati.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2025 u 00:41
Dokumentarac postoji i to su ga sami japanci "nedavno" snimili.
Naravno da su japanci i sami ostali šokirani jer je stvar zataškana i ne vjeruju da im je nacija bolesna:
http://www.xinhuanet.com/english/2017-08/16/c_136530341.htm

Nemojte mene pitati zašto u školi jesno spominjali es esovce, a o ovome ne znamo ništa.
Čudi me najiskrenije jer onaj sistem nije bio dužan štititi ni američke ni ruske interese.
Radi o međunarodno vrlo osjetljivoj temi, naime nakon kapitulacije, dio monstruma iz jedinice 731 su zarobili ameri, a dio rusi.
Umjesto da su ih posmicali na licu mjesta, a bilo što ako su imali dokumentacije sa sobom uništili, najjednostavnije je reći da su ih abolirali. Dali su im bezvezne kazne, tipa ćuza godinu dvije i ajd zdravo.
Zato što i ameri i rusi su potajno, barem tada bili, dr. Mengele 2.0.

Da Kina nije postala ekonomska velesila, o ovoj svjetskoj sramoti bi znali i znanje prenosili samo idioti kakav sam ja, koji ne daju da se zaboravi.
Gdje god bih stigao, spominjao bih jedinicu koja je činila nezapamćene zločine kakve svijet nije nikad prije, a vjerojatno ni poslije vidio.

Trailer sam već bio stavio u "ponosno predstavljaju" i odoka mi se čini da cenzure - nema.
Ne treba je ni biti.

Ako je neko ikad pomislio da su švapski nacisti najveći šljam ljudskog roda, taj ne zna da je mini ledeno doba prouzročio Džingis Kan potamanivši toliko ljudi da se Zemlja privremeno zeru ohladila.
A ako zna za to i misli da su mongoli najveća gamad, onda nije čuo za Asirce koji su izmišljali načine zadavanja patnje. Itd itd.
Svi su oni bili umiljate bebe u usporedbi sa feudalnim japanacima.

Kad se film pojavi, ako ga niko ne prevede u neko razumno vrijeme, ja ću.

Ažurirao JoxerTM - 24.Rujan/Sep.2025 u 00:46
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2025 u 09:27
I ovo sam gledao ali sam zabrovio Hei tai yang 731 (1988)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2025 u 14:47
Pitam se da li ce obraditi nekad i seriju bombardovanja Amerikanaca, i kad su 10. marta spalili Tokio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.