| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stay (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stay (2005)Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2025 u 12:12 |
|
Žanr - mindfuck.
Opis bi bio, psihijatar živi sa ženskom koja mu je bivša pacijentica, a koja je pokušala samoubojstvo i sad je na terapiji, kolegica mu je doživjela živčani slom, a pacijent kojega dobije je pomaknut i ispada da ima nadnaravne moći (proricanje). Svijet je otišao u k jer navodno mrtvi ljudi su sada živi, sve stepenice su beskrajno duge, a stvari od prethodnih dana se ponavljaju... Na žalost ova glavolomka nema nikakvo rješenje, ili ako ima onda je to masovna histerija. I to ne ona od rulje za linč, navijača ili cajkaša i cajkara, nego od šačice umobolnika. Čisti gubitak vremena, jednako kao i atrocitetne "izazov" jednadžbe sa tiktoka (x-2=x+2, npr). U istom stilu besmislice od filmova su Donnie Darko i Primer, tako da uvrijedim namjerno sve koji u toj đubradi pronalaze išta doli laprdanja. Preskočiti i zaboraviti da postoji. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2025 u 14:57 |
|
Ovaj film sam gledao, ali se ama iceg ne secam. Primer mi se ne svidja, udavio me je, itd, iako se mnogima svidja, i jos kad sam gledao neke liste , ( jer sam pratio Wiki oko azuriranja time loop liste ), stvaljaju ga pa ako ne na prvo mesto eto u vrhu je. Donnie Darko pa izvetrilo je , secam se kao kroz maglu, gledao sam kad je izasao , bilo je nekih nejasnoca, tumacenja, koliko se secam, director's cut sam imao u planu i nikako, eto posle 25 godina mozda i da ponovim da iskristalisem. S. Darko ja sam bio zbunjen totalno tad, nisam znao na kraju sta sam gledao. Tako me je iznenadio i npr. Holy Motors ali sam tu vracao i dosta razmisljao, a ko zna koliko tumacenja ima. I setih se jos jednog za koji znam da sam gledao a nisam bio skoncentisan, a i on je izvetrio, pa me kopka da ponovim, a to je Slipstream , a gledah ga jer je tad i Fracture izasao.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 02:03 |
|
Za Holy Motors daj mi koji dan.
Za šarlatanstvo koje bi kao pokazalo zadnje trenutke umirućih od glioblastoma, Slipstream, apsolutno me ne zanima niti ću gledati. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |