Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Thursday Murder Club (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Thursday Murder Club (2025)

The Thursday Murder Club

The Thursday Murder Club (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Klub istražitelja ubojstva četvrtkom

Godina:

2025

Žanr:

kriminalistički, misterij, komedija

Trajanje:

118 min

Režija:

Chris Columbus

Scenarij:

Richard Osman
, Katy Brand
, Suzanne Heathcote

Glavne uloge:

Pierce Brosnan
  >  Ron
Helen Mirren
  >  Elizabeth
Jonathan Pryce
  >  Stephen
Ben Kingsley
  >  Ibrahim
David Garlick
  >  PC Taylor
Celia Imrie
  >  Joyce
Joseph Marcell
  >  Father Mackie
Ruth Sheen
  >  Aunt Maud
Martin Bishop
  >  Bernard
Susan Kirkby
  >  Penny
Susan Kirby
  >  Penny
Naomi Ackie
  >  Donna de Freitas
Will Stevens
  >  Peter Mercer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Thursday Murder Club (2025)
    Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2025 u 18:01
Nisam zadovoljan.

Ovo je whodunnit, trebao bi biti.
Međutim, mene kao ljubitelja krimića bilo kakve vrste, u ovom filmu nimalo nije zanimalo ko je, kako i zašto krknut.
I petparački krimići sa kioska štampani na recikliranom tariguzu su znali biti zanimljiviji.
Srećom po film, itekako me zanimala gluma velikog broja dokazanih talenata, pa nisam ugasio.

Ovo je postalo toliko učestalo da se bojim da je krenuo valjda nekakav novi trend, napucaj film jakim imenima, a priču ko j.
Nadam se da su svi dobro naplatili nastup, potrudili su se iako je priča jad i čemer.

Gledati ako ste student glume ili član amaterskog kazališta, ostali preskočiti.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2025 u 21:42
Šarmantna glumačka postava fino se snašla u misteriji prožetoj prepoznatljivim engleskim humorom. Svaki od četvoro glavnih likova profilisan je s namerom da ih prikaže kao skladnu grupu penzionera sposobnih da zabave, ali i zaintrigiraju publiku. Ništa posebno ili nešto što već nismo ranije gledali, no istini za volju nepretenciozan narativ s lakoćom se prati, baš zbog više nego dobrih performansa renomiranih bardova britanske glumačke scene, uz svesrdnu podršku nekolicine sporednih rola, pre svega dobronamerne policajke u interpretaciji solidne Naomi Ackie. Diksretna muzička podrška, verodostojna scenografija staračkog doma visoke klase, uz adekvatan angažman kamere, stvaraju u suštini lepu sliku o krimiću u kome su napetost i humor dobro izbalansirani. Ugodno me iznenadio, obzirom da i nisam puno očekivao.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2025 u 11:22
Meni je ovaj film baš odgovarao, osjećao sam se kao da plovim, baš sam uživao u toj scenografiji, produkcijskom dizajnu, montaži, glumi, te pitkom dobrom scenariju poznate ala Agatha Christie radnje, samo puno radosnijeg duha i stila, to mi je baš odgovaralo.

Ne mogu reć da je misterija ovoga filma bila pre mistična i nevjerojatno napeta, odma se moglo pretpostaviti tko je u top 2 krivca, ali mi je baš bilo zabavno pratiti te likove, u kasnijim životnim poglavljima kako im je razbijena monotonija, kako se zabavljaju i uživaju u tome da zaključe tko je počinio ta ubojstva. Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može.
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2025 u 13:30
Većinom zabavan, tačnije, sve je taman za uživanje osim kraja. Tu su ga smandrljali.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.