| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hunting Grounds (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hunting Grounds (2025)Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 18:20 |
|
|
Ako je (za sada) 4,4 na IMDB, onda ovo mora da je sasvim dobar film?
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 18:58 |
|
Kakve veze ima ocena na Imdb-ju sa kvalitetom filma, ljudi koji komentarišu i ocenjuju na tom sajtu ne znaju baš ništa o filmovima (gori su čak i od našeg Mizija).
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2422 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 19:45 |
|
Crna Ptico, i od zla ima gore.
|
||
![]() |
||
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 22:15 |
|
|
► Posle odgledanih i nje i šume i samotnjaka, uverio sam se da nekakvi glupaci na IMDB stvarno nemaju pojma o ocenjivanju! Npr, za ovaj film, sveukupno, ja dajem ocenu 3,1 ‼ A ja imače baš nemam pojma o filmskoj umetnosti, lepoti glume, strukturalnoj povezanosti sveukupne radnje, ni scenskim i muzičkim postavkama! Stvarno ‼ Prema tome, sasvim se slažem, oni na IMDB su stvarno filmski sasvim neuki ‼
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 22:29 |
|
Vidiš da sam u pravu. Na Imdb-ju nikada nisu u pravu, uvek previše hvale filmove ili ih pa previše kude, pravu ocenu uvek omaše. Na Imdb-ju imaš i deo gde su ocene kritičara pa bolje tu pročitaj. |
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 22:45 |
|
|
Ne uzimam odavno u onzir ocene i ne čitam šta pišu , ali moram hteo ili ne videti , osim kad vidim poster ili samo pratim režisera. državu pa samo skinem , ima izuzetaka , ali koliko sam pogledao i kad je ocena ispod 5 ,90 % su bili loši filmovi. Zavisi i od žanra, i to sam primetio.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 23:24 |
|
|
Pa slično i ja, bitno mi je to za šta sam uopšte raspoložen i šta je to što me interesuje oko ma kojeg filma, potpuno mi je svejedno kakve su mu ocene dodelili neki tamo drugi ljudi, niti je često uopšte bitno da li mi potom on bude dobar, loš, zao, prosto volim da gledam filmove i imam svojih demona i eto ljubavi, interesovanja, što me sve i goni njima. Iz prilično dakle razloga mi tuđe ocene, prave ili krive, ne znače išta. 🍀
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 23:47 |
|
|
[QUOTE=AlexDeLarge]Ne uzimam odavno u onzir ocene i ne čitam šta pišu , ali moram hteo ili ne videti , osim kad vidim poster ili samo pratim režisera. državu pa samo skinem , ima izuzetaka , ali koliko sam pogledao i kad je ocena ispod 5 ,90 % su bili loši filmovi. Zavisi i od žanra, i to sam primetio.
[/QUOTE S.Sigalu su 80% filmova ocenjeni ocenama manjim od 5/10 pa ipak ljudi vole njegove filmove. Snow White (2025) ima ocenu 2,1, a realno treba da dobije makar 5,5/10 |
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 23:54 |
|
Tačno tako. Ako ljudi već gledaju ocene na Imdb-ju onda neka gledaju ocene 5-6,5/10 jer su velike šanse da su najrealnije ( bar 75% tih filmova stvarno i zaslužuje tu ocenu), sve ostale ocene nisu toliko realne. |
||
![]() |
||
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 08:42 |
|
|
Evo ja mogu da kazem da ama bas nikad ne gledam ocenu na IMDB,uvek gledam opis prvo pa ko igra reziser ,i naravno preporuka od ljudi za koje znam da imaju tu negde slican ukus,znaci od MIzija nikako
![]()
|
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 10:43 |
|
Za Snow White sam znao. koliko me sećanje služi, bilo je nešto i 1.5 i 1.6 bilo u nekoj temi ovde na forumu. Nisam pogledao film. Za Sigala nisam znao, pogledao sam samo starije, tipa iz devedestih, nešto slično kao što sam gledao i filmove Žan-Klod Van Dama tipa od filma ‚‚Krvavi sport` do filma `Legionar` nakon toga par samo. Rekoh samo da sam primetio i oko žanra, i da većina filmova koja je bila ispod 5 meni se nisu svideli.
|
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 10:53 |
|
|
A oko izbora raznih stvari tu ima, ocena na IMDb ne učestvuje u tome , pa da i preporuke, mada i režiseri, države , žanr, i na forumu ovde utisci, pa teme na forumu, pa prevodioci kad izaberu i to pratim, od puppet-a mi je zanimljivo da sam isprobao ono tipa da samo vidim poster i ništa više.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 14:56 |
|
|
Sa preporukama mi je uvek najteže, često nema šanse da stignem da pogledam ni deo svega onoga što sam želeo i odvojio, teško bi bilo da na svu tu muku uglavim u raspored tek tuđe ideje, pa još da se to poklopi sa mojim trenutnim raspoloženjem. Najgore je i ako bih nekako mogao da se povedem ponekada nečijom preporukom, ispalo bi blesavo to što ne poslušam 20 drugih pa to zaliči da je lično ka svima onima o koje se oglušim a niđe veze 😂
Ako se tuđe poklopi slučajno sa mojim raspoloženjem, potragama, oki. Najlepše mi i jesu moje potrage, putevi, otkrića filmova. Kada mi se nešto nasumice a tematski gleda, mogu se napraviti blesav pa razgovora radi pitati za mišljenje, tobože jer sam pao sa Marsa pa nemam već x filmova na pameti uveliko 😂😂, prosto da bi se družili, ćaskali, akali temu, šta ima veze 😊 ne volim odveć ni taj moj inače autističniji, samo za sebe pristup, rekoh već negde, pa je lepo povremeno izaći iz toga, makar se i igrali samo. 🙂 |
||
![]() |
||
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 00:30 |
|
|
Nikada nisam patio od ocena na IMDb niti obracam paznju, tek ponekad. Ophodim se prema jednom a to je da li mi se trejler dopadne ili ne. Jeste da se za ovaj film u trejleru vidi da je to slabija produkcija ali trejller mi nije los i stavio sam film na spisak za gledanje a Boze moj ako ne bude valjao daljinski upravljac je uvek tu. Inace ne bih se slozio da su filmovi ispod ocene 5 i nesto losi. Isto tako skoro sam odgledao dobar napet film gde igraju Stallone i Jason Patrick i kad sam dosao opstaviti komentar tek sam taf video da mu je ocena tek nesto iznad 3. Bas su prreterali jer film ne samo da je mogao da se odgleda nego je bio dobar. Barem meni, ali nekome se mozda nije svideo..
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 00:46 |
|
|
To i jeste ogroman problem od kako su nekakve ocene filmova uopšte uvedene u naše živote.
Oteraju toliko ljudi od mase filmova, nepotrebno, i to ne samo zato što se nikada ne zna tako napamet, možda im se koješta dopadne, nego zbog toga što je ujedno uvelo naviku klincima da se oslanjaju na neke tamo druge, tuđi glas, pride se filmovi, iz mojeg ugla, uopšte ne bi trebalo voleti tako, kroz matematiku, i kroz nekakvu posvećenost "sve iznad 7 ću gledati" or some shit vodiljom. Kao da je to šatro garant da vrede i da će im se iole svideti. Da čak i ne idem na to koliko ima ludo zabavnog ljutog trasha, zaboravljenog, takvim načinom razmišljanja. Hajde oni kojima je film neki tamo tek usputni hobi, jedna od razbibriga, koji jedva odvoje dve večeri mesečno, pa ono "nemam ja vremena da gubim na ništa manje od prihvaćenih, hvaljenih filmova", meni to nisu filmofili pa je nebitno ionako. No valjda bi valjalo juriti za svojim ličnim interesovanjima, probati koješta, da bi uopšte znali šta je sve film. A ne šta kažu Kurta i Murta da jeste. Uostalom, kakva je to ljubav ako se izbira do besvesti, samo ono tobože najbolje od najboljeg. Meh. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |