| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Čuvena braća imaju novi horor (19.05.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Čuvena braća imaju novi horor (19.05.2025.)Objavljeno: 19.Svibanj/May.2025 u 13:32 |
|
''Čuveni'' ? Ponovo se ljudi frljaju i gađaju sa nekim rečima tipa remek delo za Talk to Me ili da su ovo čuvena braća. Čuven je narode Clint Eastwood a ne mogu biti čuveni do juče neki YouTube-eri. Film ću odgledati kao što imam nameru i da odgledam Talk to Me alu čuveni ne mogu da budu. A i kakva su ovo došla vremena gde do juče neko bio YouTuber pa režiser. IgaBiva sorry, ništa lično ali malkice ti se dešavaju neki pehove u poslednje vreme npr neki padeži nz da li je to slučajno ili namerno ili napisati neke stvari tipa remek delo za neki horor ili čuveni blizanci a čuveni je ipak mnogo jaka reč i za mnogo jake ''igra;če'''. U ovom slučaju ova braća kad se ode na IMDb kad iza sebe budu imali mnogo mnogo projekata iza sebe e tad može da se napiše čuveni ovako....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |