Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - One of Them Days (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

One of Them Days (2025)

One of Them Days

One of Them Days (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

komedija

Trajanje:

97 min

Režija:

Lawrence Lamont

Scenarij:

Syreeta Singleton

Glavne uloge:

Vanessa Bell Calloway
  >  Mama Ruth
Ray Santiago
  >  Fabian
Katt Williams
  >  Lucky
Amin Joseph
  >  King Lolo
Keke Palmer
  >  Dreux
Gabrielle Dennis
  >  Shayla
Lil Rel Howery
  >  The Buyer
Maude Apatow
  >  Bethany
DomiNque Perry
  >  Shameeka
Dustin Ybarra
  >  Joseph
Patrick Cage
  >  Maniac
Rizi Timane
  >  Uche
Dewayne Perkins
  >  Jameel
Joshua David Neal
  >  Keshawn
SZA
  >  Alyssa
Janelle James
  >  Ruby
Aziza Scott
  >  Berniece
Keyla Monterroso Mejia
  >  Kathy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: One of Them Days (2025)
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 13:25
Dobar film, dobra komedija. Nije tip komedije gdje sam se previše smijao, ionako rijetko kad mi se to desi, skoro pa nikad, ali mi je pružila dovoljno interesa, gušta tokom gledanja. Ima zabavnih scena...

Podsjeća kao neki rođak filma "Friday", jednodnevna avantura ljudi koji ne znaju što će sa sobom. Sve u svemu dovoljno dobro, mogu se zamisliti da opet ovo odgledam kad bude na TV-u jednom.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2025 u 09:10
Opis ok.  Da potreban im je novac za stanarinu  i u toj potrazi ulaze u razne dogodovstine. Sad nesto mi se svidja, nesto ne, negde mi zabavan, onako drzi osmeh , negde su mi dijalozi i ponasanja, fore bez veze, ali kad se usrednji ok mi je komedija.
 Jeste kao sto je Sasa naveo  podseca na Friday,
Hvala za prevod!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2026 u 07:49
Vrlo dobar, zabavan, konačno originalna komedija sa pozadinskim L.A., u kojem nema glamura, niti žalopojki o drugoj strani grada sa beskućnicima i opijatima, bez političkih kakica, već skroz blesava i vedra priča o dve ludače. I konačno o onakvoj Americi i likovima čije jurnjave vala razumem, za promenu 😂
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.