| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
One of Them Days (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: One of Them Days (2025)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 13:25 |
|
Dobar film, dobra komedija. Nije tip komedije gdje sam se previše smijao, ionako rijetko kad mi se to desi, skoro pa nikad, ali mi je pružila dovoljno interesa, gušta tokom gledanja. Ima zabavnih scena...
Podsjeća kao neki rođak filma "Friday", jednodnevna avantura ljudi koji ne znaju što će sa sobom. Sve u svemu dovoljno dobro, mogu se zamisliti da opet ovo odgledam kad bude na TV-u jednom. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2025 u 09:10 |
|
Opis ok. Da potreban im je novac za stanarinu i u toj potrazi ulaze u razne dogodovstine. Sad nesto mi se svidja, nesto ne, negde mi zabavan, onako drzi osmeh , negde su mi dijalozi i ponasanja, fore bez veze, ali kad se usrednji ok mi je komedija. Jeste kao sto je Sasa naveo podseca na Friday, Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2026 u 07:49 |
|
Vrlo dobar, zabavan, konačno originalna komedija sa pozadinskim L.A., u kojem nema glamura, niti žalopojki o drugoj strani grada sa beskućnicima i opijatima, bez političkih kakica, već skroz blesava i vedra priča o dve ludače. I konačno o onakvoj Americi i likovima čije jurnjave vala razumem, za promenu 😂
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |