Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Japanski horor i hongkonški krimić u ponoćnom Kanu (22.04.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Japanski horor i hongkonški krimić u ponoćnom Kanu (22.04.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Japanski horor i hongkonški krimić u ponoćnom Kanu (22.04.2025.)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 14:22
Verovatno ću gledati oba ova ostvarenja
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 14:34
Dabome da ću gledati.
Ponoćne kanske projekcije, ono što nije dovoljno sporo i društveno angažovano za selekciju glede nagrada i tipičnije tamošnje publike danas, kupujem oma 😌
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 23:49
Japanac spojla već sa plakatom, a trailer je još grđi.
 A glavni lik je iz lajv verzije Gantz tako da mi ga se ne da gledati ikad više.

Kinez je prethodni film radio kao style over substance pa od ovoga ne očekujem ništa drugačije.
 A droga kao tema je postala toliko izlizana da su me i klasici počeli nervirati.

Ukoliko me neko ne razuvjeri i razbije mi predrasude nakon što filmovi izađu, preskačem oba.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 00:00
Kada bih ja čitao i pogotovo gledao trejlere, ne bih vala većinu toga ikada probao 😌
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 00:06
Pa vidio si plakat. Osmica. Beskonačna traka. Spojlerčina da ne može biti veća.
Nisi gledao Gantz (ni nemoj!) da na samu pomisao povratiš. Nije glumac kriv, okej, čovjek je tu došao odraditi posao, ali yebiga. Problem je što ga prepoznaš ako gledaš trailer.

Kineza nisam čitao ni gledao trejler, ali sam mu gledao taj prethodni film i... Ariasterovska nebitnuša.

Ažurirao JoxerTM - 23.Travanj/Apr.2025 u 00:11
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 03:13
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Pa vidio si plakat.

Ma nisam otvorio članak, otkud znam kakav je plakat, komentar dadoh samo oko naslova 😌
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.