| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vijetnamski horor najgledaniji (30.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vijetnamski horor najgledaniji (30.03.2025.)Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2025 u 17:26 |
|
Baš vezano kad su ovakvi filmovi u pitanju, videh pre neki dan na YT neki trejler za film Ritual gde igraju Al Pacino i Dan Stevens. Pa isto vezano za to, Russell Crowe ima recimo dva filma nekakve slične tematike a oba su mi na listi za gledanje ali da budem iskren, ja sam mislio da nije to jedan te isti film ili eventualno neki nastvak ali nije. I i i, tu se vraćamo na ovaj film. Mislim da ima i malo više filmova na ovaj kalup ali da ne bude da sve napadam ali eto. S obzirom da su mi i ta dva pomenuta na spisku i kad bude izašao i onaj pomenuti ću takođe staviti na spisak, tako da ovaj vijetnamski horor koji su na eng. preveli The Corpse, ću verovatno preskočiti.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |