| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nemački avanturistički krimić najgledaniji (03.02.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nemački avanturistički krimić najgledaniji (03.02.2025.)Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2025 u 12:36 |
|
Nemacka. Kad je rec o filmovima, serijama i mini serijama zaista poprilicno ''tanko'' sto se tice nekog kvaliteta. Zaista ne znam zasto je to tako. a sila su od zeml;je. Ne kazem da nema nista od njih za gledanje nego da je ''tanko'' tj. tek poneki projekat i to je to. Recimo sto se tice njihove muzike, dve-tri pesme su mi ok ali ne bih da nabrajam. A sto s tice sporta u vezi Nemacke alless gutte tj. sve najbolje ) Najbolja Bundes liga ( fudbal, ukoliko neko ne zna ) I naravno Zweite liga ( nemacka 2 liga ) a i kako su dobri i nemacka Dritte liga ( treca liga ) sam i te kako upucen u to. Zatim u zimskim sportovima su ponegde super a ponegde dobri a ponegde ok da ne nabrajam sads z imske sportove koje inace redovno pratim. Dobri su i sto se sporta tice ne samo u fudbalu nego i u rukometu, kosarci, odbojci....Ali kad je film u pitanju...I don't think so. Iskreno. Nein )
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2025 u 19:13 |
|
I jos nesto ) Nisam mislio to 100% da ne znaju nego.... Naravno, ima tu i projekata za gledanje
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |