| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (02.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (02.01.2025.)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2025 u 14:08 |
|
Gledaću Gladiator II, Absolution, Kraven the Hunter i Werewolves. Animirane naravno i dalje ne gledam a ovo ostalo me ne zanima ) I ne mogu a da ne prokomentarišem opet neštop za Better Man. Ako je film kao biografski, čemu ono umesto nekog glumca da je šimpanza ? Zaista čemu to ? Već sam o ovome ja i prokomentarisao. Znači ja sam veli ljubitelj životinja i nemam ništa šrotiv šimpanza ali ovo je kad režiseri baš glumataju nešto i žele kao da naprave nešto new a zapravo... Ne treba eksperimentisati. Zbog silnog eksperimentisanja žanr kao drama e nestao i žanr trio da je nestao sa svojim uzbudljivim zapletima. Zaista ne znam šta je sa ljudima, ali zaista. Muzika je poodavno propala world wide, a film propada ali nije skroz, ali ta kriza je zahvatila i serije i mini serije na žalost. A vala i kad je sport u pitanju. Još malo pa će iz dosade uvesti i Rolerball ili da bogataši jure siromašne da ih ubije kao u filmovima Surviving the Game ili Hard Target. Takva tematika je delovala nemoguće a to se zapravo možda već negde i dešava a ako ne, ne bi me iznenadilo da nas tako nešto i očekuje. A evo narode, izvolite vaše mobilne telefone u ruke pa opičite po društvenim mrežama i ostavljajte komentare o ovim nekim događajima koji su se dogodili širom ex yy, a mene na sreću nema na tim istim društvenim mrežama niti će me biti. I dobro mi je i bez toga i postojim i bez toga ) A ne kao što je jednom prilikom poznanik od bivše decojke mog brata kad ga je pitao za društtvene mreže i moj brat kad je odgovorio da nema naloge, ovaj mu rekao da je to kao da ne postoji. Svašta. Danas su skorto svi navučeni na to, nekih 99 % I moj rođeni brat i na primer moja sestra od tetke, koja svašta javlja skoro i kad ide u wc. Svašta. Meni ide dobro i kad pustim neku pesmu za sebe a ne ojavim, da mi neko lupi taj takozvani Like )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |