Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Day of the Jackal (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Day of the Jackal (2024)

The Day of the Jackal

The Day of the Jackal (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

DAN ŠAKALA

Godina:

2024

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Glavne uloge:

Charles Dance
  >  Timothy Winthorp
Kate Dickie
  >  Alison Stoke
Adam James
  >  Jeremy Whitelock
Corey Johnson
  >  Doug Wojack
Martin McDougall
  >  Keith Canvey
Patrick O'Kane
  >  Larry Stoke
Lia Williams
  >  Isabel Kirby
Anastasija Bräuniger
  >  Osita Halcrow
Patrick Kennedy
  >  Teddy
Eddie Redmayne
  >  The Jackal
Saúl Díaz Barajas
  >  Carlitos
Eleanor Matsuura
  >  Zina Jansone
Khalid Abdalla
  >  Ulle Dag Charles
Sule Rimi
  >  Paul Pullman
Úrsula Corberó
  >  Nuria

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ce-aleksandar-panic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ce-aleksandar-panic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Day of the Jackal (2024)
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2024 u 18:46
The Day of the Jackal _odlična serija, samo mi krivo što Bianka nije neka jača riba, ova mi je malko više kao izvučena iz kuhinje
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2024 u 08:41
Onako. Bas su preterali sa "neuhvatljivim". To je mozda i moglo da prodje pre pedesetak godina kada se Sakal pojavio ali tesko u danasnje vreme. Serija nije lose pocela ali kako odmice tako sve naivnije deluje. I naravno, poslednja, deseta epizoda je vrhunac.  Ocena 5
Na vrh
pisko111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pisko111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2025 u 13:11
đemsika bond je .urac za "ovog"WackoWackoWacko, a i pederluka mi vec dosta po tim serijama kojekakvim, ne zasluszuje ocjenu koju ima na imdb, meni dosadna serija jedva sam je odgledo.Malo je sapunica, pobio je sve i svakog , gore neg u djecjoj igraoni kad se djeca tuku za igracku, posto je klass dao ocjenu 5 ja dajem 4. Sta je pisac htio reci to ne zna ni dragi bog, pucaju a nepune, izgleda mi ko neka niskobudjetna budalastina, skroz cekas sad ce bit nesta pa nebude onda se nadas ma sljedecu epizodu ce bit nesta oni se popederise pa ajd preguras i to sljedeca ce bit nesta ......... i tako boze sacuvaj......... Moro sam komentirat jer me razocaralo u odnosu na ocjenu na imdb- definitivno je ne zasluzuje........... Ako bude druge sezone necu je gledat !

Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2025 u 10:26
Odgledao sam samo zbog Eddia i to jedva, na mišiće. Serija je teški krš, naivna, površna, izuzetno nerealna. U prevodu sranje... Na pumpama ocena na IMDB, realno je neka mlaka 6...
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2025 u 14:50
Prva ep dobra ,a u nastavku sve gore i gore. Naravno da drugu sezonu necu gledati .
Na vrh
Zagrivuk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagrivuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2025 u 05:53
Kako glupa woke fantazija! Pisacu u kodovima da ne pravim spojler. Znaci woke idijot je dosao na ideju da uradi sta je hteo i za to je potreban jedan sakal LOL! LOL! LOL! Pa njega bi makle sve jake sluzbe Sveta! Kakav sakal bre pa woke idijota bi zajednici izresetali FSB, MOSAD, CIA, Kineska Sluzba Itd. 
 Mrzim fantazije ovo nije triler ovo je glupa komicna fantazija, ali ko voli fantazije neka izvoli neka gleda i uziva. Ja sam sam ovo pogledao samo da bi video dokle ide ljudska glupost i umirao od smeha.

Ps: Zabrinjavajuce je da ovo smece ima tako visoku ocenu i da ne poznaju kako u stvarnosti funkcionise Svet.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.