Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Norveški ratni najgledaniji (12.11.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Norveški ratni najgledaniji (12.11.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Norveški ratni najgledaniji (12.11.2024.)
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2024 u 13:37
Rat, rat i rat. Razumem da rat ne mozhe da se zaboravi ali chemu potenciranje jedne od najgorih stvari na svetu i podsecati se takvog necheg. Mozdha cu dati priliku ovom filmu ali ne vidim nisha loshe ako ga i sluchajno i preskochim. Skandinavci su pre imali kud i kamo bolju kinematografiju da sam ne nabrajam bilo to norveshka, svedska ili danska, neki glumci su se chak i oprobali ''preko'' u stranim filmovima. Ne bih zaista sad da nabrajam projekte i glumce koji su zaista cishe neogo kvalitetni, neki filmovi su chak dobili i svoje rimejkove ''preko'' ali na zhalost, mislim da je i njihova kinematografija u padu. Hollywood je i te kako znao da krade i njihove ideje i rrezhisere i glumce. Zabrinut sam sa razlogom, nisam paranoichan nego zabrinut. Prvo je muzika propala, sada je film i te kako u krizi i sledece ce verovatno i sport. Da li smo dotakli ono shto smo mogli i da li je to to i da li se sada pada u zatochenisshtvo mobilnih telefona i pre svega drrushtvenih mrezhaa ( na kojima me nije bilo, nema me, niti ce me biti ) Da li je to to ?? Da li su se ljudi maximalno outudjili i svako gleda u ekran svog mobilnog telefona dok na ulici mozhe videti neki lepi prizor na primer kako se mache igraju ili kako se igraju psi ili slichno > Da li smo doshli u taj stadijum da je ovo genmeracija tih istih mobilnih telefona i drushtvenih mrezha gde neli like-uje neku pesmu ili ne ? Mislim da ideja i te kako ima nego su se scenaristi ulenjili. Isto tako mislim da je manjak dramas i trilera jer to ne donosi zaradu nego ili su to sf filmovi sa specijalnim efektima ili akcioni filmovi gde ima milion puchachine.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.