| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Old Ass (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2411 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Old Ass (2024)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2024 u 17:48 |
|
Da li je neko gledao ovu komediju intelektualnog naziva MOJE STARO DUPE (GUZICA)???
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2024 u 18:25 |
|
Zar nije "Moj stari magarac"?
Kako god. Magaradi i dupelizaca ima i previše u dnevnopolitičkim krugovima, ne zanimaju me na filmu. |
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2025 u 14:06 |
|
Jako dobar "coming of age" film, malo romanse, nešto komedije, fantazije i još nešto drame prožete dobrom pričom. Pomalo i emotivan koliko i zabavan, intrigantan film, jer ipak se radi o nerealnoj, fantastičnoj situaciji koja pokreće radnju ovoga filma.
Glavni ženski lik je pred odlaskom na koledž, dok zaigrano, bez puno razmišljanja s opuštenošću uživa u zadnjim mjesecima prije odlaska od kuće, ona susretne zahvaljujući konzumiranju gljiva stariju sebe, 39-godišnjakinju - dobra droga, dobar trip, unikatan trip. Trip koji će mladu tinejdžerku skroz zbuniti i navesti na razmišljanje i djelovanje. Što bi ja napravio da dođe meni stariji JA i da mi kaže određene stvari koje bi bilo dobro učiniti, izbjeći? To će pitanje vjerojatno svatko sebi postaviti. Zanimljivo pitanje. Zanimljiv film. |
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2025 u 09:56 |
|
Prekinuh nakon nepunih pola sata, a i to jedva jer mi beše užasno iritantno. Šta mi bi da uopšte ovome poklonim pažnju i vreme!? Ali moje iskustvo nije relevantno za druge. U ovom slučaju verovatno je mešavina generacijskog jaza i ogromne averzije prema narkomaniji, odnosno životnim "mudrostima" stečenih nakon konzumacije gljiva...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |