| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ya Klap Ban AKA Don't Come Home (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ya Klap Ban AKA Don't Come Home (2024)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2024 u 00:08 |
|
Neobičan pristup temi horora sa kućom duhova gdje je dodan scifi element.
Serija je mogla biti bolja da nije predugih scena. Službeni titlovi su također mogli biti bolji, išlo se linijom manjeg otpora te nisu prilagođeni našem podneblju pa dijalozi na puno mjesta izgledaju umjetno i neuvjerljivo. Za razliku od iritantnih trudnica u nevolji po mejnstrimušama, ovdje trudna policajka pokušava pomoći kao u Coenovskom masterpisu. Samo za razliku od onoga, ova je suočena sa grijesima vlastite kulture te će iz svega itekako izvući pouku da i sama ne završi tragično. Filmofili će sigurno prepoznati Cindy Bishop iz mastwočuše Karmalink. Ovo ipak nije mastwoč, ali jest natprosječno dobro. Barem meni. Ažurirao JoxerTM - 03.Studeni/Nov.2024 u 00:16 |
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2024 u 19:12 |
|
Iako ima dva i po glumca - glumice i usporena je, serija nije dosadna i moze da se pogleda ali onako, neozbiljno. Za moj ukus prica ima previse rupa. Ocena 4.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 13:18 |
|
Pa jeste ono sto je počelo kao horor, uz nf tranziciju deli na ... i vraća se..., a u pozadini drama, sviđa mi se. Ovako jeste ima dugačkih scena, jeste spora radnje, u početku me je malo iritiralo, posle tek pred kraj, nije mi bila dosadna , rekoh sviđa mi se ideja na prvom mestu, ostalo pa kako kome legne , mislim da mogu biiti šaroliki utisci. Meni je ovo prosečno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |