| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
North and South (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: North and South (1985)Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2024 u 11:47 |
|
Ponovo sam odgledao ovu odlichnu mini seriju a pod tim mislim na ovu sezonu, prvu, tj. Book I. Pokojni Patrick Swayze (R.I.P.) je odlichan kao Ori. Takodje i pokojna Kirstie Ellie (R.I.P.) je odlichna kao Virgilia. Pravi fan filmova, serija ili u ovom sluchaju mini serija je siguno gledao i ovo. A shto se tiche Book II i Book III to cu ostaviti komentare tamo ) inache u prvoj sezoni tj. Book I igraju izmedju ostalog i Lessle-Anne Down, zatim pokojni David Carradine ( R.I.P. ) chiji sam bio fan, zatim igra i odlichni Forest Whitaker a izmedju ostalog pojavljuju se i pokojna Elisabeth Taylor ( R.I.P.), koja je bila bash popularna a nije znala da glumi, barem ja tako mislim, a u ovoj sezoni se pojavljuje i pokojni Robert Mitchum ( R.I.P.), pa mogu slobodno napisati da sam bio njegov fan i kad je on u pitanju, preporuchio bih obavezno mini seriju gde uz njega igraju i David Morse i Peter Strauss, fan sam obojice a David Morse-a sigurno znate i sigurno ste ga gledali u vishe projekata, bilo to mini serije, serije ili filmovi. Toliko o prvoj sezoni tj. Book I
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |