| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ruski "Sam(a) u kući" najgledaniji (23.07.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ruski "Sam(a) u kući" najgledaniji (23.07.2024.)Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2024 u 16:09 |
|
Nisam odgledao trejler do kraja a vec sam uzeo da napishem komentar ) Necu gledati ovaj film. Gledam rusku kinematografiju, u poslednje vreme sam skinuo nekoliko serija koje imam na pc-u i trenutno chekam da se zavrsi prevod za drugu sezone serije Chikatilo, za koju sam chito da postoji i treca ali ja nigde ne zurim ) Inache, shto se ruske kinematografije tiche, nju sam neshto i smanjio jer mislim da imaju previshe filmova na tematiku II svetski rat, ok, ovaj film nije na tu temu, ovo je komedija a nisam neki fan komedija. Znam da pogledam poneku s vremena na vreme, bilo komedija ili akciona komedija, ali ovu, ovu necu gledati )
|
|
![]() |
|
Atlas382
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2017 Lokacija: Malmö Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2024 u 16:53 |
|
pa šta sad beogradski mogao si ranije da kažeš, a ne oni snimili a ti nećeš da skineš.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |