Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vampire humaniste cherche suicidaire consentant (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vampire humaniste cherche suicidaire consentant (2023)

Vampire humaniste cherche suicidaire consentant

Vampire humaniste cherche suicidaire consentant (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

drama, komedija, fantazija

Trajanje:

90 min

Režija:

Ariane Louis-Seize

Scenarij:

Ariane Louis-Seize
, Christine Doyon

Glavne uloge:

Micheline Bernard
  >  High school director
Marie Brassard
  >  Aunt
Patrick Hivon
  >  Phys. ed. teacher
Wiam Mokhtari
  >  Chloé
Sara Montpetit
  >  Sasha
Sophie Cadieux
  >  Mother
Lilas-Rose Cantin
  >  Sasha young
Steve Laplante
  >  Father
Zoé Nagy
  >  Océanne
Ariane Castellanos
  >  Claudie
Noémie O'Farrell
  >  Denise
Félix-Antoine Bénard
  >  Paul

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vampire humaniste cherche suicidaire consentant (2023)
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2024 u 11:27
Opis pa to je to kao i oko žanra. Središnji deo filma je mogao da bude bolji, klasičan pa malo i dosadno , to mi je najveća mana, ali fino prožete teme odrastanje, socijalizacija, pronalaženje, nasilje, svakodnevne teme na koje se ukazuje i lepe paralele, Sara Montpetit mi je simpatična i ukrala šou, Felix-Antoine Benard mi je antipatičan u toj postavci , porodica mi je isto dobra, kraj ok.

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Srpanj/Jul.2024 u 11:34
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2024 u 20:00
Sve skupa kad sam pročitao premisu nadao sam se nečemu puno zanimljivijem, kad ono usporena bez ritma socijalna drama sa malo elemenata zbog kojih sam išao gledati ovaj film. Nekolicina cool scena, ostalo slabo. Mislim da se moglo puno bolje sa datom podlogom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.