| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Južnokorejski triler apsurda po ugledu na... (21.06.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Oldeuboi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Južnokorejski triler apsurda po ugledu na... (21.06.2024.)Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2024 u 13:48 |
|
Oh Dal-su se vraća blokbasterima posle optužbi za seksualno uznemiravanje, vidim da je najavljen za Veteran 2 i Squid game 2.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2024 u 23:08 |
|
Vidjele korejske štrace da u americi prolazi jer se najlakše nagoditi za neke pare nego dokazivati išta, pa htjele orobiti lika. Nije im, izgleda, uspjelo.
Samo da se zna, korejci su postali izuzetno osjetljivi na bullying i izbacuju iz filmske industrije koga god nađu da je maltretirao generaciju po školi. Nekima na ovim prostorima je vršnjačko zlostavljanje normalno. Meni nije jer toga u mojoj školi nije bilo. Ali kad vidim što se danas događa po školama, jeza me hvata od mini linč mobova dokazano (BBC) malog mozga. To sve treba u ćuzu i to među osvjedočene pedofile. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2024 u 16:30 |
|
Pa mora malo. Niko nije rekao da je vršnjačko nasilje normalno, tada je bilo više starija generacija, neka hijerarhija, pa su stariji uvek čačkali mlađe, pa se tako prenosilo, bilo bar kod mene, a bilo je i generacijski nesuglasica koje se lagano rešavalo, nije bilo ljubljenja i pića kao što se pričalo, ali stvar je bila gotova i idemo dalje, mada bilo je i budala i ebeno vreme, Nije više normalno ni napad na nastavnike eto ima u onom nemačkom pa pogledaj tenzije u Nemačkoj.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2024 u 17:08 |
|
Naravno da nije normalno ako pod normalnim mislimo da je u redu, naravno da nije u redu, ali da je očekivano, uobičajeno, deo ljudske pa i dečačke prirode, naravno da jeste, svašta. Zavisi i na koji stepen zlostavljanja se uopšte misli time, vremena se menjaju, uvek, kamoli na ovakvom jednom prostoru sa našom novijom istorijom, količinom nasilja svuda. A da smo se lemali ko zveri, jesmo. Da je uhvatiti nekog jadnička i napraviti mu pakao od života u tim (i svakim drugim) godinama imbecilno i jeste za žešću kaznu, naravno. Jaka muda ionako, patetično je.
Mene su ladno tri nastavnice zveknule životinjski (dlanom) do tamo negde 1985. dakle do moje desete god a tada nisam bio ono što ću postati kasnije, stvarano sam bio povučeni, tihi, vaspitani dečkić. Mili. To je van pameti bilo, pripadalo je nekom sasvim petom vremenu. Valjda su se ma'ko izokrenula ta vremena. Naravno da je sve to kao i ovo danas idiotizam, ikakvo nasilje na relaciji pedagozi-učenici, komično jeste (meni) roniti suze nad nekakvim gubitkom autoriteta danas, autoritet bi valjalo valjda i zaslužiti na prvom mestu. U srednjoj, početkom devedesetih dakle, je bilo nešto drugačije. Tada na razrednom času, razredni gleda neopravdane časove, pa prozove Jablana, jer je seljo bio dvometraš ogromnih šaka, i onda da on, profa, ne mora da se izlaže rizicima, lepo naredi Jablanu da svakome lupa po macolu za svaki neopravdani. Mene je pa redovno izbacivao sa časa, bio mi je potom tokom godina mahom i zabranjeno da ga uopšte provedem u učionici, samo moram doći i biti ispred
jer je Jablan tako u početku par puta, siroma, mogao samo na dva koraka od mene, pa gleda čas profu, čas mene, pa ne zna šta će, jbg nastane slom sistema ovaj me izbaci, a ništa nisam ni pretio niti šta slično Jablanu. Jbg, nikog živog ne čačkam, znaju šta mogu a da me onda neko ponižava ni zbog čega i trese mi muda tu, pa ne živimo svi u Diznilendu. Mani. Poenta je da je nasilje oduvek, na svaki mogući način prisutno među ljudima, nažalost i među decom, pedagozima, roditeljima, samo je pitanje šta sve dođe eto do novina, a da je kretensko koješta sada, jbg jeste. Bilo je kretenluka i ranije, ako mene ko pita. E sada, vagati kretenizam kroz decenije...hehehe, neka fala. (što se mene tiče, naravno)Ažurirao puppet_master - 24.Lipanj/Jun.2024 u 17:54 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |