| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Golda (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 163 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Golda (2023)Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2024 u 23:36 |
|
Helen Mirren nosi ceo film na svojim plećima. Šteta što produkcija nije bila ambicioznija, jer bi nesumnjivo dobili i na duže staze memorabilniji biopik.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2024 u 22:14 |
|
Nisam gledao, ne volim biografije, ponajmanje te sa politikom u pozadini.
Nego mi je zanimljivo da se sada ponavljaju i biografije čak. Kada sam počeo da radim u videoteci, prvi put, kao dete, pojavila se sa to nešto godina zakašnjenja u VHS formatu konačno A Woman Called Golda (1982), inače zadnji film koji je snimila pred smrt Ingrid Bergman. Kako je beše po sredi bio televizijski film koji se očito nije prikazivao po bioskopima, te ga eto tamo negde 1988. malo ko uopšte video ranije, rentirali su mi tu kasetu/film ko blesavi, pored buljuka što noviteta, što uopšte odličnih aktuelnih ili pa starijih legendarnih filmova, taj film mi je uvek bio van kluba, morao se rezervisati, ladno. Možda zato što sam ja lupetao to o "zadnjem filmu Bergmanove", ne znam baš da li su svi bili gladni toga zbog Golde kao Golde. No, ispada da valjda nije bilo dovoljno, eto nam još jednog filma o Goldi Meir.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |